Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Δάγκωσαν οι "Λύκοι" και έβαλαν "φωτιά" στα Play Out - Διαμαρτύρεται το Συρράκο για το γκολ


«Φωτιά» έβαλε στα Play Out του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής η ομάδα των Ραφταναίων, που κέρδισε με 1-0 το Συρράκο και ξεκίνησε με το δεξί σε αυτή τη δοκιμασία των τριών «τελικών».

Οι «Λύκοι» είχαν 0 βαθμούς και τώρα έφτασαν τους 3, το Συρράκο έμεινε στους 2, με όσους ξεκίνησε και το Ρωμανό έχει 1. Την Τετάρτη πολύ σημαντικό ματς Ρωμανό – Ραφταναίοι, όπου οι «Λύκοι» και με ισοπαλία μένουν στην κατηγορία.


Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με λίγες ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο και ήταν λογικό λόγω της σκοπιμότητας. Στο πρώτο 45λεπτο τις καλές στιγμές τις είχαν οι Συρρακιώτες, όπου στα πρώτα λεπτά ο Μοτσενιγκος Ν. σέντραρε από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Λιόντος δεν μπόρεσε να σκοράρει και έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 19΄ πολύ καλή ευκαιρία για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ο Μούτας εκτέλεσε απευθείας μακρινό φάουλ, η μπάλα πήρε τροχιά να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά τελικά πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 27΄ ένα σουτ του Γεωργίου εκτός περιοχής, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Γκούβας. Στο 45΄ ο Μοτσενίγκος Ν. βγάζει μπαλιά με αποδέκτη τον Αντωνίου μέσα στην περιοχή, αυτός πάει πολύ πλάγια αριστερά, πλασάρει από εκεί, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα, γυρνάει προς την περιοχή, αλλά διώχνει η άμυνα των Ραφταναίων.


Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και στο 52΄είχαν την πρώτη πολύ καλή στιγμή τους στο ματς, ο Χαμπίπης Σ. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, σουτ του Μάγκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάει προς την εστία, αλλά βρίσκει στον συμπαίκτη του Αλεξίου Ι. και καταλήγει άουτ. Στο 57΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Μοτσενίγκου Ν. εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον πάγκο του Συρράκου να πανηγυρίζει προσωρινά για γκολ. Στο 66΄ έρχεται το γκολ για τους «Λύκους», ο Δόσης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών του Συρράκου, έφτασε στον Κώστα Α., αυτός προσπέρασε και τον τερματοφύλακα Γεράκο και πλάσαρε για το 1-0. Από πλευράς Συρράκου διαμαρτύρονται εντονότατα σε αυτή τη φάση, πως υπάρχει οφσάιντ στο ξεκίνημα της. Στο 77΄ οι τυπικά γηπεδούχοι πήγαν να καθαρίσουν το ματς, κάθετη του Πεζόδρομου στον Κώστα Α., σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή και στο δοκάρι η μπάλα, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα φτάνει πάλι στον Πεζόδρομο, σουτάρει από τα όρια της περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 93΄ το Συρράκο κάνει την ύστατη προσπάθεια να ισοφαρίσει, φάση διαρκείας στην περιοχή των Ραφταναίων μετά από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα δεν απομακρύνεται, φτάνει αριστερά στον Μητρογιάννη Λ., που πλασάρει αδύναμα και μπλοκάρει ο Γκούβας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μητρογιάννης Λ. αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες και προσβολή προς τα Θεία.

 

ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Γκούβας, Κώστας Χ., Αλεξίου Α., Παππάς, Μάγκος, Μπαρδάκας, Δόσης (Μπενέκος 85΄), Χαμπίπης, Αλεξίου Ι. (Μήτσης 90΄), Πεζόδρομος, Κώστας Α.

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γεράκος, Γεωργίου, Μούτας, Μητρογιάννης Δ., Γκόγκας (Μητρογιάννης Λ. 81΄), Μπούτικος, Λιόντος (Αλεξίου 46΄), Τσάλλος, Αντωνίου, Ντόντης, Μοτσενίγκος Ν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου