Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Δεν νικάει, αλλά δεν τον νικάς εύκολα - Άσφαιρο ματς με Παναθηναϊκό


Πάλι δεν έχασε ο Π.Α.Σ και πάλι κράτησε ανέπαφη την εστία του, στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες!

Οι Γιαννιώτες μπορεί να μην έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά κάποιας νίκης στα Play Off, αλλά μη ξεχνάμε ότι παίζουν με πολύ δυνατούς αντιπάλους και δύσκολα δέχονται γκολ, ενώ η μοναδική ήττα που έχουν είναι στην Τούμπα κι αυτή στο φινάλε του α΄γωνα.

Στο 23΄ σουτ του Αιτόρ, από πάσα του Χουάνκαρ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 31΄ δοκάρι για τον Παναθηναϊκό σε σουτ του Μαουρίσιο, έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας του Π.Α.Σ. σε σέντρα του Χουάνκαρ. Στο 37΄ διαγώνιο σουτ του Βελέθ, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων η μπάλα. Στο 45΄ένα σουτ του Πίρσμαν, μπλόκαρε όμως ο Μπρινιόλι.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή είναι για τους γηπεδούχους, στο 53΄ σουτ του Μορέιρα έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από την εστία των «πρασίνων» η μπάλα. Στο 62΄ απαντά στις ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, σέντρα του Παλάσιος, κεφαλιά – πάσα από τον Ιωαννίδη, ο Αιτορ βγαίνει μόνος απέναντι στον Λοντίγκιν, αλλά σουτάρει άουτ. Στο 74΄ σέντρα του Γκαρντάφσκι, πρώτη κεφαλιά του Κάργα, δεύτερη του Σάλιακα και η μπάλα άουτ. Στο 77΄ σουτ του Χατζηγιοβάννη, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων η μπάλα. Στο 90΄ σουτ του Χατζηγιοβάννη, σώζει ο Καραχάλιος.

 

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (96’ Λιάσος), Μορέιρα (56’ Λώλης), Περέα (89’ Παντελάκης)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης (76’ Χατζηγιοβάννης), Πέρεθ, Αϊτόρ (85’ Σάντσες), Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (79’ Βιτάλ), Μαουρίτσιο (76’ Αλεξανδρόπουλος)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου