Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Πέταξε για τους 8 ο Αετός Χαροκοπίου, 5-4 στα πέναλτι την Πίνδο Κόνιτσας!!!




Στο γήπεδο Χαροκοπίου ο τοπικός Αετός υποδέχτηκε την Πίνδο Κόνιτσας για τη φάση των 16 του Κύπελλου της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 5-4, ενώ στην κανονική διάρκεια και στην ημίωρη παράταση το ματς έληξε ισόπαλο μ σκορ 1-1!

Οι μελανόλευκοι είναι η δεύτερη ομάδα, μαζί με το Α.Π.Ο.Ε.Λ., που θα εκπροσωπήσουν την Β΄ Ερασιτεχνική στη φάση των 8 του Κυπέλλου. Ο Αετός, μάλιστα, πέτυχε πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κωνσταντή Μ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες για γκολ με σουτ των Τάτση, Νούση και Τσιλίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η Κόνιτσα μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με τους Χαλούλο και Σπανό Δ.. Στο 67΄ ο Σπανός Δ. με σουτ βολ πλανέ στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, έδωσε προβάδισμα στους «ακρίτες». Πέντε λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα το Χαροκόπι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Νούση, μετά από σέντρα του Κούτλα.

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες με Χαλούλο και Σπανό Α., ενώ σε φάση τετ-α-τετ ο Σπανός Δ. σπατάλησε σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του, ώστε να της χαρίσει τη νίκη – πρόκριση.

Στα πέναλτι οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι και στα 5, τα οποία εκτέλεσαν οι Τσιλίκης, Νούσης, Αντωνίου Β., Χαμπίπης και Πάνου.

Για την Πίνδο Κόνιτσας εύστοχοι ήταν οι Δημόπουλος, Σπανός Δ., Μήτσος και Σπανός Α., αλλά ο Χαλούλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου