Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Στη μοναξιά της κορυφής με ανατροπή η Ελεούσα!!!




Στο γήπεδο Θεόδωρης Λώλης η Θύελλας Ελεούσας  υποδέχτηκε την ομάδα της Κράψης σε ένα ντέρμπι κορυφής και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, μιας και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Θύελλα κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορφή της βαθμολογίας στην Α΄ Ερασιτεχνική.

Η Κράψη απείλησε στο 7΄ με ένα φάουλ του Σταμούλη κι στο 12΄ με σουτ του Κατσούδα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 22΄ προβολή του Ζαμπέτα από κοντά, η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 24΄ συρτό φάουλ του Νάκου, ο Σταυρόπουλος βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα. χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Στο 28΄ κόρνερ του Σταμούλη, σουτ του Ζαμπέτα, η μπάλα φτάνει μετά από κόντρες στον Σήτο, που από κοντά κάνει το 0-1.

Στο 54΄ σέντρα του Κωνασταντινίδη, κεφαλιά του Νάκου από κοντά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 66΄ παράλληλη μπαλιά του Νάκου από δεξιά, σουτ του Βελτσίστα, η μπάλα αναπηδά, αιφνιδιάζει τον Σταυρόπουλο και γίνεται το 1-1. Στο 67΄ βολέ το Γεωλδάση, κεφαλιά – πάσα του Βελτσίστα, ο Νάκος μόνος του με τον Σταυρόπουλο, τον νικάει για το 2-1. Στο 75΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη, αποκρούει ο Γεωλδάσης. Στο 81΄ και στο 90΄ σουτ του Ζαμπέτα και κεφαλιά του Σταμούλη αντίστοιχα πέρασαν άουτ.


Ελεούσα: Γεωλδάσης, Γιώτης (65΄ Σοκορέλης), Καλές, Πότσης Γ.,  Πέτσιος, Τζουρμανάς, Πεπόνης, Κωνσταντινίδης, Αγγέλης (46΄ Βελτσίστας), Νάκος, Τσίκας (85΄ Παπαϊωαννου)

Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης (80΄ Λυπιτκας), Καρατζιας, Σήτος, Φαρμάκης, Κατσάνος, Κατσούδας (70΄ Τσάμος), Σταμούλης, Βύζας (83΄ Αλεξίου), Παράσχης, Ζαμπέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου