Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Με τεσσάρα και χατ-τρικ Μπελέβετη πέρασε η Κατσικά από τα Τζουμέρκα!!!




Στο γήπεδο Πραμάντων η τοπική  ομάδα φιλοξένησε τη Θύελλα Κατσικά και γνώρισε μια βαριά ήττα με σκορ 1-4!

Οι «κόκκινοι» πήραν «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα και ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, παρέα με άλλες τρείς ομάδες. Η Πράμαντα δεν κατάφερε για ένα ακόμη εντός έδρας ματς να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Μόλις στο 9΄ ο Βλάχος κάνει τη σέντρα, κεφαλιά του Μπελεβέτη για το 0-1. Στο 34΄ ωραίο σουτ του Νικολάου για το 0-2. Στο 38΄ σέντρα του Βαρτζιωτη Π. και ο Μπελέβετης με το κεφάλι γράφει το 0-3.

Στο 64΄ ωραία ενέργεια και κάθετη πάσα του Νικολάου στον Μπελεβέτη κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-4. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 80΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Σταύρου, όταν σε σουτ του, αμυντικός της Κατσικάς έκανε χέρι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάφας για το τελικό 1-4.


Πράμαντα: Κάλλιας, Μωραϊτης, Μέγας, Ζάννης, Χήρας, Τσάντας (30΄ Στέφου), Μπάφας, Μασούρας (77΄ Λιάνος), Ορφάνος (63΄ Μπούτζας, Λιόντος, Τζωρτζάτος (85΄ Χαρατσης)

Κατσικά: Τσακτσίρας, Νικολαου, Ασωνίτης, Βαρτζιωτης, Λισγάρας, Καλογερόπουλος, Παππάς, Παπαβασιλείου (62΄ Μιλίτσης), Μπέλεβετης (76΄ Γιοβανόπουλος), Βλάχος (67΄ Αντωνίου), Τάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου