Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Πέτρος Κοντοδήμας : "Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια - Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα"!!! (Video)




Δηλώσεις έκανε ο προπονητής της Θύελλας Ελεούσας, Πέτρος Κοντοδήμας, μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανατολή, που βρήκε νικήτρια την Ελεούσα με σκορ 2-1!


Οι δηλώσεις :

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αντάξιο της ιστορίας και της ποιότητας των δυο ομάδων. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όσα είπαμε πριν το παιχνίδι και νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια. Δεν αφήσαμε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα να μας δημιουργήσει φάσεις και με πολύ ψυχή και πάθος καταφέραμε να πάρουμε το ματς.

Όσον αφορά για την πρώτη θέση, αυτό δεν είναι κάτι για μας, προχωράμε βήμα- βήμα, κοιτάμε όλα τα ματς διαφορετικά και όπου πάει.

Για το πρωτάθλημα ως στόχο :

Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Εμείς δεν ξεκινήσαμε με τέτοιο στόχο. Εμάς φιλοδοξία είναι να προχωρήσουν τα παιδιά τα δικά μας, μιας κι έχουμε πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας.

Εμείς δε ξεκινήσαμε με αυτό το στόχο, άλλες ομάδες νομίζω ξεκίνησαν με στόχο το πρωτάθλημα.

Να δώσω συγχαρητήρια και την ομάδα της Ανατολής. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και δεν θα πω ότι έπαιζε τελευταίο χαρτί, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Ότι έχει μείνει πίσω είναι γεγονός, αλλά έχει πολύ καλό προπονητή και ποιότητα σαν ομάδα.

Για το γηπεδικό :

Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, δεν είναι φετινό ή περσινό. Πιστεύω ότι με καλή διάθεση θα διορθωθεί. Εμείς προσπαθούμε ακόμα και σ’ αυτό το γήπεδο. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο και σήμερα πιστεύω πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός για να παιχτεί ποδόσφαιρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου