Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Λευτέρης Νάσης : "Δίκαιη η ισοπαλία – Ο Δαβάκης πάνω από όλα είναι οικογένεια"!!! (Video)






Οι δηλώσεις :

Ο προπονητής του Δαβάκη Ασφάκας, Λευτέρης Νάσης, δήλωσε μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Ασφάκας, πως το ματς είχε από δυο ημίχρονα, ένα για κάθε ομάδα. Ότι ο Δαβάκης θα έπρεπε να προηγηθεί στο πρώτο 45λεπτο, καθώς έχασε κλασσικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε, πως η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη, συν τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα, Σεμπάστιαν Στράιχερ, που τον ανάγκασε να βάλει παίκτη που δεν είναι γκολκίπερ στη θέση αυτή, αποσυντόνισε κάπως την ομάδα. Ο αντίπαλος είχε τις δικές τους ευκαιρίες, βρήκε χώρους, αφού κι ο Δαβάκης βγήκε μπροστά. Θα μπορούσε να τελειώσει τα ματς και υπέρ του Ατρομήτου σε δυο αντεπιθέσεις, αλλά αντέδρασε πολύ καλά τερματοφύλακας και οι στόπερ.

Στο τέλος ήρθε το γκολ από μια στημένη φάση και θεωρεί πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, δηλαδή η ισοπαλία.


Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τον τραυματισμό του Στράιχερ :

Μας αναφέρει πως επηρεάστηκε η ομάδα, πέφτει η απόδοση της. Αναγκαστικά μπήκε το αριστερό μπακ στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί δεν υπήρχε άλλος. Αναγκαστικά μπήκαν ως αλλαγές και κάποιοι παίκτες που ήταν ανέτοιμοι ακόμη, αυτό άλλαξε όλα τα πλάνα.

Για τον αν η ομάδα του Δαβάκη Ασφάκας πάει για πρωταθλητισμό :

Η ομάδα έχει ξεκινήσει προετοιμασία από 6 Αυγούστου και ο ίδιος δίνει έμφαση πιο πολύ στην άμυνα, όπου ως τώρα ο Δαβάκης δέχεται δύσκολα γκολ. Αν υπάρχει διάρκεια θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Οι ποδοσφαιριστές κι ο ίδιος θέλουν η ομάδα να ανέβει κατηγορία, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός, αφού όπως επισήμανε ο Δαβάκης είναι πάνω από όλα μια οικογένεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου