Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τα δοκάρια η Ζωοδόχος, τα γκολ το Πέραμα και "διπλό" 1-3 η Προοδευτική!!! (Videos)




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Προοδευτική Περάματος και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και δεν πήραν κάτι από το ματς, παραμένοντας στους 12 βαθμούς. Το Πέραμα με το «τρίποντο» αυτό έφτασε τους 25 πόντους και άγγιξε την 4η θέση. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, το γήπεδο Ζωοδόχου ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση και το ματς είχε ευκαιρίες, παρά το βαρύ τερέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν δοκάρι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 1ολεπτο έστω και από πόδι αντίπαλου αμυντικού. Η πίεση συνεχίστηκε, με 1-2 καλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά κι ένα ακόμη δοκάρι στο 23΄. Το σκορ, όμως, άνοιξε από το Πέραμα, σε μια φάση που ο γλιστερός αγωνιστικός χώρος πρόδωσε τους αμυντικούς της Ζωοδόχου. Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς γηπεδούχους, που ισοφάρισαν πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια μια καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα, πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν μια ακόμη καλή ευκαιρία, πριν έρθει το 1-2 στο 66΄. Οι γηπεδούχοι εδώ φωνάζουν ότι πριν το φάουλ, που κέρδισε το Πέραμα και σκόραρε, υπήρχε φάουλ υπέρ τους σε άλλες φάσεις που δεν δόθηκε. Αποβλήθηκε κι ο βοηθός προπονητή της Ζωοδόχου, Κώστας Πάκος, λόγω έντονων διαμαρυριών. Πριν τη συγκεκριμένη φάση, υπήρξαν φάουλ εκατέρωθεν, που δεν δόθηκαν και το παιχνίδι για πολύ λίγα λεπτά έγινε αρκετά σκληρό. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήρθε και το 3ο τέρμα για το Πέραμα στο 75΄, που τους έκοψε τελείως τα φτερά. Τα υπόλοιπα λεπτά, εκτός από μια ακόμη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 77΄, πέρασαν χωρίς κάτι αξιόλογο.



Το φιλμ του αγώνα :

Στο 8΄ ο Αναστασιάδης κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, η μπάλα βρίσκει στον Τσακανίκα Β. και χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Παραλίγο αυτογκόλ.


Στο 11΄ αντεπίθεση για το Πέραμα, ασίστ του Τσακανίκα Ι. στον Τάτση, σουτ του δεύτερου, την εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.


Στο 14΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Γιόγιακα από δεξιά η μπάλα κοντράρει και σε αμυντικό και περνάει για λίγο κόρνερ.


Στο 23΄ σουτ του Ντόντη από το ύψος της περιοχής, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.


Στο 24΄ ο Τάτσης ξεφεύγει από δεξιά, αφού ο αντίπαλος αμυντικός γλιστράει, σεντράρει και ο Φώτης με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για το 0-1.


Στο 28΄ σέντρα του Τσίου από έξω αριστερά, κεφαλιά του Σιώτα στο δεύτερο δοκάρι για το 1-1.


Στο 29΄ βαθιά μπαλιά από πλευράς Περάματος, ο Καρατζένης προλαβαίνει τον Φώτη και διώχνει, σουτ του Λισγάρα στην επαναφορά, με τα πόδια αποκρούει ο Καρατζένης.


Στο 40΄ μακρινό φάουλ το Βλάχου, βγάζει σε κόρνερ ο Οικονόμου.



Ημίχρονο

Στο 60΄ σέντρα του Τζιάλλα από αριστερά, προβολή του Μανούρη, αποκρούει ο Καρατζένης.


Στο 62΄ σουτ του Μιλάι εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


Στο 66΄ φάουλ του Τσακανίκα Ι., η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Ντόντη και αυτογκόλ για το 1-2.

Στο 68΄ σέντρα του Ντόντη από αριστερά, ο Ραγιάς πετιέται για κεφαλιά, αλλά δεν προλαβαίνει και μπλοκάρει ο Οικονόμου.


Στο 75΄ φάουλ του Τζιάλλα, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Καρατζένη κι ο Φώτης από κοντά κάνει το 1-3.


Στο 77΄ ο Μανούρης σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει τον Καρατζένη, η μπάλα κολλάει και προ της γραμμής του τέρματος σώζει αμυντικός της Ζωοδόχου.

Στο 82΄ σουτ του Τσίου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.




ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Βλάχος (Δημητρίου 80΄), Ντούμας, Παπάς, Ντόντης (Ζώης 91΄), Γιόγιακας (Ραγιάς 65΄), Σιώτας, Μιλάι (Ρούσης 74΄), Αναστασιάδης

ΠΕΡΑΜΑ : Οικονόμου, Κουκοδήμος (Στόλης 85΄), Τσακανίκας Β., Συμεωνίδης, Λισγάρας, Διαμάντης, Τάσσης (Μανούρης 56΄), Τσακανίκας Ι., Τάτσης, Φώτης (Σταματόπουλος 81΄), Τζιάλλας (Μπαρούτας 90΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου