Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Ξέφρενος ρυθμός, χωρίς….. άμυνες στο Ελληνικό – Καππαδόκες και τελικό 4-4!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο η Αναγέννηση Ελληνικού υποδέχτηκε τους Κραψήτες - Καππαδόκες και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 4-4!

Βροχή τα γκολ στο συγκεκριμένο ματς, συνδυασμένο και με τον βροχερό. Εκτός των 8 γκολ της αναμέτρησης οι φάσεις ήταν πάρα πολλές, καθώς η άμυνα του Ελληνικού στο συγκεκριμένο ματς έδειχνε να έχει αρκετά προβλήματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν τον βασικό τους τερματοφύλακα είχαν κι αυτοί τα δικά τους προβλήματα στα μετόπισθεν.

Οι Καππαδόκες ξεκίνησαν αρκετά καλά και απείλησαν με διαγώνια σουτ των Αρλέτου και Καραφέρη να περνάνε για λίγο άουτ. Στο 18΄ σκαφτή πάσα του Κοκουθάη στον Ευθυμίου Χ., αυτός σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει τον Λάμπρη για το 0-1. Το Ελληνικό απαντάει με ωραίο σουτ του Στεργίου Φ., που πέρασε λίγο άουτ, μετά από ασίστ του Στεργίου Α.. Στο 29΄ σέντρα του Ευθυμίου Χ. από αριστερά, μονοκόμματο σουτ του Καραφέρη στο δεύτερο δοκάρι για το 0-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουτσογιάννης με ατομική ενέργεια από δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει για το 1-2. Στο 32΄σουτ- βολίδα του Στεργίου εκτός περιοχής και δεξιά, στο «γάμα» της εστίας του Μάρη για το 2-2. Στο 38΄ κόρνερ του Κοκουθάκη, κεφαλιά του Καραφέρη, η μπάλα κοντράρει και σε αμυντικούς του Ελληνικού, χτυπάει δοκάρι και καταλήγει κόρνερ. Στο 43΄ σουτ του Ευθυμίου Χ. εκτός περιοχής, βγάζει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λάμπρης.

Στο 48΄ σέντρα του Ευθυμίου Χ. από αριστερά, κεφαλιά του Καραφέρη μέσα από τη μικρή περιοχή και 2-3. Στο 50΄ φάουλ του Στεργίου Α., κεφαλιά του Μπεσόπουλου, δεν μπορεί να αποκρούει καλά ο Μάρης και 3-3. Στο 56΄ ωραία κάθετη πάσα του Κοκουθάκη προς οτν Ευθυμίου Χ, αυτός νικάει στην διεκδίκηση τους αμυντικούς του Ελληνικού, πλασάρει, αποκρούει ασθενώς ο Λάμπρης και η μπάλα στα δίχτυα για το 3-4. Στο 58΄ φάουλ του Κοκουθάκη, η μπάλα βρίσκει στον Κουτσογιάννη, που είναι στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά ο Λάμπρης, παραλίγο αυτογκόλ. Στην αντεπίθεση της προηγούμενη φάσης ο Κουτσογιάννης βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Στεργίου Α., αυτός σε φάση τετ-α-τετ με τον Μάρη, πλασάρει εύστοχα για το 4-4. Στο 63΄ δυνατό σουτ του Καραφέρη, αποκρούει ο Λάμπρης. Στη συνέχεια ο Κύρκος του Ελληνικού αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, γιατί σαν τελευταίος παίκτης τραβάει από τη φανέλα τον Ευθυμίου Χ., που φεύγει μόνος του στην αντεπίθεση. Στο 70΄ απευθείας φάουλ του Στεργίου Α., διώχνει σε κόρνερ ο Μάρης. Στο 73΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκουθάκη, αποκρούει ο Λάμπρης. Στο 80΄ κόρνερ του Κουτσογιάννη, κεφαλιά του Μπεσόπουλου από κοντά, αποκρούει ο Μάρης.  Στο 84΄ ευκαιρία με τον Μπεσόπουλο από κοντά, άουτ η μπάλα. Στο 88΄ παράλληλη μπαλιά του Τζηρίνη από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Ευθυμίου Χ. Για ένα βήμα δεν μπορεί να σκοράρει.


ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Λάμπρης, Μποζέλλα, Κύρκος, Λιόντος, Πατσιαλής (Γλαβός 46΄), Μπεσόπουλος, Στεργίου Α., Γκατζιάνης, Στεργίου Φ. (Πρόκος 75΄), Κουτσογιάννης, Γιώτης

ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ ; Μάρης, Ναυρόζογλου, Έξαρχος, Μάντζιος, Ευθυμίου Ε. (Τζηρίνης 80΄), Μπούρας, Κείσογλου (Παπαζώτος 65΄), Αρλέτος (Τσακιρίδης 70΄), Καραφέρης (Γούλας 87΄), Κοκουθάκης, Ευθυμίου Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου