Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Επιστροφή στις νίκες οι Χουλιαράδες, 1-4 μεσ' το Κουτσελιό!!!




Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα φιλοξένησε τους Χουλιαράδες και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4!

Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές και έφτασαν τους 24 βαθμούς. Το Κουτσελιό παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις με 10 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 17΄ ο Κακαράντζας με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο 36΄ το Κουτσελιό είχε χαμένο πέναλτι με τον Δάσκαλο. Στο 43΄ ο Δάσκαλος σέντραρε, κεφαλιά του Αλεξίου στο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Αγγέλης ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 63΄ ωραίο σουτ του Λώλη για το 1-2. Στο 72΄ βαθιά μπαλιά προς τον Οικονόμου, που πλασάρει για το 1-3. Στο 87΄ ωραία ασίστ του Κακαράντζα στον Γρίβα κι ο τελευταίος πλασάρει για το τελικό 1-4.

Κουτσελιο: Γιαμβριάς, Δάσκαλος Α.,  Σιώζος (76΄ Θανάσης), Πρέντζας, Μ’αγκος, Γκεσούλης (66΄ Δημητρίου), Αγγέλης (46΄ Ντούτσης), Κακαράντζας (87΄ Χατζηστεργίου), Αλεξίου, Δάσκαλος Ι.,  Ανδρέου

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας, Πρέμος (72΄ Οικονόμου), Λάμπρου, Γρίβας, Λώλης (87΄ Σκλιβανίτης)


*Η Α.Ε. Χουλιαράδων ευχαριστεί την οικογένεια Σκλιβανίτη, αφού παραχώρησε το χώρο της ταβέρνα που διαθέτει για το χτεσινό τραπέζι της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου