Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

"Διπλό" το Συρράκο, 1-3 το Επισκοπικό – «Εκνευριστική» η διαιτησία!!!




Στο γήπεδο του Epirus Sport το Επισκοπικό φιλοξένησε τον Σταυραετό Συρράκου και ηττήθηκε με σκορ 1-3!

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διαιτησία είχε κάποια θέματα, αφού υπήρχαν λάθος σφυρίγματα και για τις δυο ομάδες σε φάουλ, τα οποία ήταν υπερβολικά πολλά χωρίς να αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχτεί. Αργή αντίδραση του διαιτητή, μιας και πρώτα φώναζαν οι ομάδες για φάουλ ή οτιδήποτε άλλο και μετά υπήρχε σφύριγμα, κάτι που εκνεύρισε και τις δυο ομάδες. Επίσης στο τρίτο γκολ του Συρράκου, που προέρχεται από πέναλτι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αλλά το παραδέχτηκε και ο ποδοσφαιριστής του Συρράκου, Πεζόδρομος, δεν υπάρχει τίποτα. Ο Γιώτης Η. βρίσκει πρώτα μπάλα και μετά ο αντίπαλος πηδάει από πάνω του.


Το 0-1 έγινε στο 11΄, όταν ο Κομπούλης σέντραρε από αριστερά κι ο Γεωργίου με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 25΄ κόρνερ του Λιόντου, ο Μπούτικος πηδάει πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 0-2. Στο 40΄ δίνεται τα πέναλτι που προαναφέραμε και ο Κομπούλης ευστοχεί για το 0-3.

Στην επανάληψη απευθείας φάουλ του Κάππη, πέφτει στη γωνία και αποκρούει ενστικτωδώς ο Πετράκης. Σουτ- βολίδα του Μπούτικου εκτός περιοχής, αποκρούει και πάλι ο Πετράκης. Κόρνερ του Γιώτη Η., κεφαλιά του Κουβέρη, στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γάτσιου η μπάλα. Στο 78΄ αντεπίθεση για το Επισκοπικό, ο Κύρκος παίρνει τη μπάλα πίσω από το κέντρο περνάει τους πάντες και πλασάρει τον Γάτσιο για το 1-3. Στη συνέχεια κι άλλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να μειώσουν κι άλλο, ο Κίτσος με σουτ από κοντά, έπειτα από κόρνερ, βλέπει τον Γάτσιο να του λέει «όχι».


ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ : Πετράκης, Κίτσος Α. (Τότσικας Μ. 83΄), Τσέντζος, Καλέσιος (Τότσικας Δ. 72΄), Γιώτης Η. (Κίτσος Σ. 55΄), Κίτσος Ν., Κύρκος, Παπαπδόπουλος, Κουβέρης (Πραμαντιώτης 81΄), Γιώτης Κ., Μπάκιας

ΣΥΡΡΑΚΟ : Γάτσιος, Γεωργίου, Μπούτικος, Βαγγέλης, Γκόγκας, Μητρογιάννης, Λιόντος (Μπρίκος 89΄), Κάππης (Πέλλης 86΄), Κομπούλης (Ζήκος 63΄), Πεζόδρομος, Σόφης (Αποστόλου 77΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου