Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ήττα στην Κέρκυρα για τα Σερβιανά, 2-0 οι Αργυράδες!!!




Στο Ενωσιακό της Κέρκυρας ο Κρόνος Αργυράδων υποδέχτηκε τα Σερβιανά και έβαλε ένα «στοπ» στην ξέφρενη πορεία, των τελευταίων αγωνιστικών, που είχε η Γιαννιώτικη εκπρόσωπος στη Γ΄ Εθνική, με σκορ 2-0!

Στο 15΄ σουτ του Χάρτσια από κοντά, αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 50΄ δυνατό σουτ του Τσιαφίτσα, βγάζει σε κόρνερ ο Ζάχος. Στο 53' σουτ του Τατίδη, διώχνει ο Αρχοντάκης, στην επαναφορά όμως ο Σπαχίου κάνει το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά, σέντρα του Παπαστεργίου από αριστερά, δυνατό σουτ του Χάρτσιας και 2-0. Στο 80΄καλό σουτ του Γκέκα, αποκρούει ο Αρχοντάκης. Στο 93΄ σέντρα του Διαμαντόπουλου, προβολή του Μπλέτσα, διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Ζάχος. Στο 94΄ Ο Κατσιαμήτας με ατομική ενέργεια, πέρασε τον Αρχοντακη, πλάσαρε αλλά αμυντικός απομάκρυνε στη γραμμή.


ΚΡΟΝΟΣ: Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Αχείμαστος, Πουλημένος (75' Γκέκας), Ντατίδης, Χάρτσιας (90' Βλάσης), Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (72' Κατσιαμήτας), Κοιλιάρας (20' Σπάχιου), Μουζακίτης.

ΣΕΡΒΙΑΝΑ: Αρχοντάκης, Πάσχος (80' Μπάλας), Πάκος, Κωσταμένας (75' Μελιγγιώτης), Βραχνός, Τσουμάνης (58' Πολυχρόνης), Τσιαφίτσας (90' Σγουρούδης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας, Διαμαντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου