Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Μάρμαρα – Π.Α.Ο. Κόνιτσας : 2-0 και λίγα νεύρα στο τέλος!!! (Videos)




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Ηπειρωτικός Μαρμάρων υποδέχτηκε τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με σουτ του Άμρο εντός περιοχής, απέκρουσε ασθενώς ο αντίπαλος γκολκίπερ, αλλά η μπάλα τελικά κατέληξε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα καλό σουτ του Κελεσίδη, που πέρασε λίγο άουτ. Επίσης ένα γέμισμα του Κυρτζόγλου Ε., στέλνει τη μπάλα σε αμυντικό των Μαρμάρων κι από εκεί στο οριζόντιο δοκάρι. Το 2-0 ήρθε με πέναλτι που κέρδισε ο Άμρο, σε ανατροπή του από τον Λάκκα και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.


Στην επανάληψη τα Μάρμαρα χάνουν φοβερή ευκαιρία και για τρίτο τέρμα, όταν ο Άμρο περνάει τους πάντες από δεξιά, πασάρει στον Μιλάι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο τελευταίος σουτάρει ψηλά άουτ προ κενής εστίας. Στη συνέχει σουτ του Στεφάνου για τα Μάρμαρα αποκρούει ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο. Κόνιτσας κι ένα διαγώνιο σουτ του Παπαβασιλειου από πλευράς φιλοξενούμενων, περνάει ελάχιστα άουτ. Πολύ καλή στιγμή προς το φινάλε και για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Κελεσίδης κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, σουτ του Κυρτζόγλου Σ. μέσα από την περιοχή, βγάζει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Μαρμάρων.

Στο φινάλε της αναμέτρησης, ενώ είχε στηθεί η μπάλα για φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, υπήρχαν κάποιοι διάλογοι μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων και απειλήθηκε σύρραξη. Τελικά το ματς έληξε, μόλις κατευνάστηκαν τα πνεύματα, χωρίς να εκτελεστεί το φάουλ και χωρίς καμία κάρτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου