Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Όλο κι ανεβαίνει ο Πανζαγορισιακός, 2-0 τον Αστέρα Αμφιθέας!!!




Στο γήπεδο Τσεπέλοβου ο τοπικός Πανζαγορισιακός υποδέχτηκε τον Αστέρα Αμφιθέας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι Ζαγορίσιοι έκλεισαν με νίκη το 2018 και έφτασαν τους 17 βαθμούς, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως έμειναν στους 15 πόντους και υποχώρησαν κάπως στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με ένα φάουλ του Κώστα Μ., αλλά απέκρουσε ο  Γκουγιάννος. Στο 40΄ ο Φαής, μετά από στημένη φάση, χάνει καλή ευκαιρία εξ επαφής. Στο 44΄ φάουλ του Τσουμάνη Π., κεφαλιά του Κοντοδήμου για το 1-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχουν ευκαιρία με κεφαλιά του Φάη, αποκρούει ο Βλάχος. Μια σέντρα του Νάνου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς, έγλυψε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 52΄ ο Κώστας Μ.  με πέναλτι κάνει το 2-0. Στο 60΄ χαμένο τετ-α-τετ από τον Μπέση. Τέλος ένα διαγώνιο σουτ του Γιαννάκη από καλή θέση, αλλά είναι άστοχο.


ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ: Βλάχος, Γιαννάκης, Νάνος, Ζήγος, Κώστας Μ., Κώστας, Μπέσης, Τσουμάνης, Μπασιαδήμας, Κανδρέλης, Κοντοδήμος.

ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ: Γκουγιάννος, Λιάππς, Νάνος, Ζώτος (60' Παντούλης), Φάης, Δούμας, Στάθης, Καραγιάννης, Οικονομίδης, Σδούκος, Νασίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου