Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Καθάρισαν από νωρίς οι Ραφταναίοι, 3-1 τη Δαφνούλα!!!





Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής οι Ραφταναίοι υποδέχτηκαν την Δαφνούλα και πήραν τη νίκη με σκορ 3-1!

Οι «Λύκοι» έφτασαν έτσι τους 23 βαθμούς, ενώ η Δαφνούλα παρέμεινε χαμηλά στους 12. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τερματοφύλακα τον ποδοσφαιριστή Κάσσο, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Μόλις στο 2ο λεπτό, κάθετη πάσα του Γεροκώστα, αποδέκτης ο Χήρας που πλασάρει και κάνει το 1-0. Στο 8΄ φάουλ του Παπαγιαννίδη, προβολή του Καραγκούνη και 2-0. Στο 13΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Καραγκούνη ,αποκρούει ο Μάντζιος και στην επαναφορά ο Χήρας κάνει το 3-0. Στο 23΄ ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι για τη Δαφνούλα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κωλέτσιος για να μειώσει σε 3-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καραγκούνη και η Δαφνούλα μια καλή ευκαιρία με τον Κωλέτσιο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για μια ακόμη φάση ότι υπάρχει πέναλτι. Επίσης στο 84΄ο Λαγός Β. αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο και στο 90΄ ο τερματοφύλακας Μάντζιος, γιατί πιάνει τη μπάλα με τα χέρια λίγο έξω από την περιοχή.


ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Κάσσος, Βασιλείου, Λεβέντης, Χαμπίπης, Λαμπρίδης, Γούλας, Γκουτσίδης (Αλεξανδρόπουλος 87΄), Παπαγιαννίδης (Σβαρδάγκαλος 84΄), Καραγκούνης, Γεροκώστας (Μάτσης 80΄), Χήρας

ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Μάντζιος, Τσιάβος Α. (Σταύρου Δ. 34΄), Σιόντης (Σταύρου Α. 65΄), Τσιάβος Γ., Λώλης (Λαγός Β. 19΄), Λαγός Κ., Ζιάρκας (Μίχος 59΄), Κολιάκης, Κωλέτσιος, Κατσαμπίρης, Ιωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου