Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Μοιρασιά στη Λαψίστα, 2-2 με Κρύα!!!




Στο γήπεδο Λαψίστας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη της Κρύας και το αποτέλεσμα ήταν το ισόπαλο 2-2!


Παρά τα τέσσερα γκολ εν υπήρξε νικητής και έτσι ο «δικέφαλος» έμεινε στη 3η θέση με 30 βαθμούς, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και τη γκέλα του Σταυρακίου, για να το προσπεράσει στη βαθμολογία. Η Λαψίστα πήρε τον πόντο και κλείνει το 2018 στην 5η, με συγκάτοικο τους Αμπελόκηπους, στους 21 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 43΄ ο Ιορδανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 73΄ ήρθε η ισοφάριση σε 1-1, όταν ο Μάντζαρη σούταρε, η μπάλα πήγε δοκάρι και στα δίχτυα. Στο 86΄ ωραίο σουτ του Μάντζαρη, στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας για το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζιάκας ανατρέπεται από τον αντίπαλο γκολκίπερ εντός περιοχής και γίνεται πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Το εκτελεί εύστοχα ο Ιορδανίδης και κάνει το 2-2. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Κατσαρός θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην Κρύα, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι.



Λαψίστα: Κοτίκας, Κολόκας, Μαμακής, Γαρδίκος, Καραίσκος, Νάσιος, Βακάρος (77’ Ζιάκας), Νάσιος Χ., Ιορδανίδης, Μιχάλης (65’ Οικονόμου), Βλάχος.

Κρύα: Γκόγκος, Μπαμπούλιας Α., Δούβλης, Παργινός, Λαδιάς, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Η., Κατράνας, Μάντζαρης, Κατσαρός, Λεοντίου (62’ Μπανδέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου