Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Στο τέλος πήρε το βαθμό το Σταυράκι, 2-2 μεσ’ τη Περίβλεπτο!!!




Στο γήπεδο Περιβλέπτου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Σταυράκι και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι «μπλε» πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για παραμονή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε άλλους στόχους και είναι δεύτερος στη βαθμολογία του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. Το Σταυράκι θα μπορούσε και να χει ηττηθεί, αν δεν ισοφάριζε στο 88΄ ο Μαργιόλας.

Στο 12΄ λάθος του τερματοφύλακα Γκάτζιου, κλέβει τη μπάλα ο Παππάς και σε κενή εστία κάνει το 1-0. Στο 21΄ ωραία συνεργασία Σοφία – Ζάγκα, ο τελευταίος σουτάρει για το 1-1. Στο 26΄ ο Τσιάκαλος ανατρέπει τον Παππά εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος ο Παππάς για το 2-1. Στο 43΄ σουτ του Βούλγαρη στη συμβολή των δοκών, στην επαναφορά ο Μαργιόλας από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.

Στο 56΄ σουτ του Τσιάκαλου, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ. Στο 61΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαργιόλα, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 88΄ ασίστ του Κολιούση από δεξιά, πλασέ του Μαργιόλα για το τελικό 2-2.


ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Θρασκιάς, Βλάχος, Θανασιάς Δ., Τσιούτσιος, Σταμάτης, Γαβρίλας, Τσώλης, Πασχάλης (Τσουβάλας 89΄), Θανασιάς Ε., Παππάς, Γκιαλόπουλος (Καταγής 53΄)

ΣΤΑΥΡΑΚΙ : Γκάτζιος, Βούλγαρης, Μάστορας (Κατσίλας 46΄), Ζάγκας, Τσιάκαλος, Νάτσης (Τσιγαρίδας 70΄), Γκεσούλης, Κολιούσης, Σοφίας, Μαργιόλας, Καλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου