Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ανατροπή στην ανατροπή στην Ηλιόκαλη, 2-3 νίκη το Μπιζάνι!!!




Στο γήπεδο Ηλιόκαλης η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Πύρρο Μπιζανίου και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής στον Β΄ Όμιλο της Γ΄ Ερασιτεχνικής και έφτασαν τους 22 βαθμούς στην 3η θέση, ενώ η Ηλιόκαλη έμεινε 4η στους 17. Από ανατροπή σε ανατροπή το ματς, αφού από 0-1 πήγε 2-1 και τελικά 2-3.

Το σκορ άνοιξε ο Γκόγκος στο 17΄, αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ Γκαραμέτσιο. Δυο λεπτά μετά φάουλ του Νάτσικα, προβολή του Σιαμαλέκα και η ισοφάριση σε 1-1. Στο 23΄ ο Ζιάκκας κερδίζει πέναλτι και το εκτελεί εύστοχα ο Νάτσικας για το 2-1. Στο 36΄ απευθείας κόκκινη σε Σκούφη και Τσιώνη, όταν μετά από δυνατό μαρκάρισμα διαπληκτίστηκαν.

Στο 53΄ ο Λαδάς με ωραίο σουτ ισοφαρίζει σε 2-2.  Στο 60΄ πολύ καλό πλασέ του Δάσκαλου, δύσκολη απόκρουση από τον Κλήμη. Στο 62΄ ο Παλιούρας με πλασέ από κοντά βάζει ξανά μπροστά το Μπιζάνι με 2-3. Στη συνέχεια χαμένες ευκαιρίες με Σκουτελιά και Δάσκαλο για την Ηλιόκαλη και δυο δοκάρια στο φινάλε του ματς, ένα με τον Ζιάκκα, κι ένα με τον Νίνο.


ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Γκαραμέτσιος, Ζυγούρης (Μόσχος 71΄), Γεωργίου, Τσιώνης, Νάτσικας, Σιαμαλέκας, Σκουτελιάς, Δήμος (Ντούμος 60΄), Ζιάκκας, Παππάς (Νίνος 86΄), Δάσκαλος (Ντεμιρης 80΄)

ΜΠΙΖΑΝΙ : Κλήμης, Καίσαρης, Στεφάνου, Γεωργάκης, Παππάς, Βράκας, Γκόγκος (Κολιός 71΄), Κωστής, Τύμπας (Παλιούρας 34΄), Σκούφης, Λαδάς


                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου