Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ο Λάμπρης και οι αντεπιθέσεις του Ελληνικού "ο κακός δαίμονας" του Βοτανικού, στο τελικό 2-2!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας ο Ολυμπιακός Βοτανικού υποδέχτηκε την Αναγέννηση Ελληνικού και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Ένα ματς μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου στη βαθμολογία του Β΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, όπου είχε 4 τέρματα και πάρα πολλές ευκαιρίες, οι περισσότερες για τον Βοτανικό. Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ως συνήθως με τις πολύ καλές αντεπιθέσεις που έχουν και μέσα σε δυο λεπτά είχαν πάρει το προβάδισμα με σκορ 0-2. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που πίεζαν, αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Ελληνικού, Λάμπρης, είπα πολλές φόρες «όχι». Ο Βοτανικός έτσι παρέμεινε 3ος με 25 βαθμούς, παρέα με το Δροσοχώρι και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Κόντσικα. Το Ελληνικό είναι στην 5η θέση με 24 πόντους.


Όπως είπαμε στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, σε δυο φάσεις αντεπιθέσεων, αν και η πρώτη καλή φάση άνηκε στο Βοτανικό, στο 12ο λεπτό. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πολιορκούσαν με επιμονή την αντίπαλη εστία, και έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Η μειώσει του σκορ ήρθε στο 32΄ από τον Κολοβό, ενώ ο Λάμπρης έσωζε συνεχώς την ομάδα του.
Στην επανάληψη το Ελληνικό πήγε και πάλι να αιφνιδιάσει, με μια γρήγορη φάση αντεπίθεσης, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Ο Βοτανικός επέμεινε, συνέχιζε να χάνεις τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη για ισοφαρίσει τελικά στο 66ο λεπτό, μετά από λάθος των φιλοξενούμενων, που ξεκινάει ουσιαστικά από το κέντρο. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν να επιτίθενται και στις καθυστερήσεις ο Παλιάγκας χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει και να φέρει την πλήρη ανατροπή στο σκορ.

Από πλευράς Ολυμπιακού Βοτανικού αναρτήθηκε πανό στο γήπεδο Λιμνοπούλας, που έγραφε «ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» και κρεμάστηκε στα συρματοπλέγματα της περίφραξης. Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει σχετική άδεια από την Ε.Π.Σ.ΗΠ. για αυτή τους την κίνηση.



Επίσης στο τέλος της αναμέτρησης υπήρχε μια ένταση μεταξύ παικτών των δυο ομάδων στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, αλλά και όταν οι ομάδες εισήλθαν σ’ αυτά. Τελικά όλα έληξαν με την παρέμβαση και τον ψυχραιμότερων, χωρίς κάποιο σοβαρό επεισόδια.



Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 12΄ κόρνερ του Παππά, κεφαλιά του Παλιάγκα μέσα από την περιοχή, εντσικτωδώς αποκρούει ο Λάμπρης.

Στο 15΄ αντεπίθεση για το Ελληνικό, παράλληλη μπαλιά του Κουτσογιάννη από αριστερά, πλασέ του Γκατζιάνη από κοντά για το 0-1.

Στο 17΄ και πάλι αντεπίθεση για το Ελληνικό, μόνος του ο Κουτσογιάννης μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει και νικάει τον Νικολάου για το 0-2.

Στο 19΄ φάση διαρκείας γύρω από την περιοχή του Ελληνικό, πλασέ του Κολοβού από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ ο Λάμπρης.

Στο 21΄ ασίστ του Στρατή, σουτ του Κολοβού από το ύψος της περιοχής, αποκρούει ο Λάμπρης.

Στο 25΄ κόρνερ του Παππά, κεφαλιά – πάσα του Παλιάγκα, ψαλιδάκι του Κολοβού στο πρώτο δοκάρι, άουτ η μπάλα.

Στο 28΄ σέντρα – σουτ του Μούλια από δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο Λάμπρης.

Στο 32΄ παράλληλη μπαλιά του Παλιάγκα από δεξιά, πλασέ του Κολοβού από αριστερά και η μείωση σε 1-2.

Στο 34΄διαγώνιο σουτ του Παλιάγκα από αριστερά βγάζει σε κόρνερ ο Λάμπρης.

Στο 38΄ γυριστό σουτ του Παλιάγκα μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Λάμπρης.

Στο 40΄ σέντρα του Στράτη από αριστερά, σουτ του Μούλια, αποκρούει ο Λάμπρης.

Στο 44΄ σέντρα του Μούλια από δεξιά, τακουνάκι του Κολοβού στο πρώτο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα.

Ημίχρονο

Το 49΄ αντεπίθεση για το Ελληνικό, ατομική ενέργεια και παράλληλη μπαλιά του Κουτσογιάννη από δεξιά, πλασέ του Στεργίου Φ., αποκρούει ο Νικολάου, η μπάλα φτάνει στον Στεργίου Α., που δεν προλαβαίνει να πλασάρει και μπλοκάρει ο Νικολάου.

Το 52΄ σέντρα του Μούλια από αριστερά, κεφαλιά του Παλιάγκα, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 55΄ ωραίο σουτ του Στράτη από το ύψος της περιοχής, λίγο δίπλα από το αριστερό «γάμα» της εστίας του Λάμπρη η μπάλα.

Στο 59΄ ασίστ του Γιώτη από δεξιά, ωραίο κατέβασμα του Κουτσογιάννη μέσα στην περιοχή, επιχειρεί γυριστό σουτ, ψηλά άουτ η μπάλα.

Στο 66΄ λάθος παράλληλη μπαλιά του Μπεσόπουλου στο κέντρο, ψηλή μπαλιά από πλευράς Βοτανικού, ο Πατσιαλής δεν διώχνει καλά με το κεφάλι και η μπάλα πάει προς τα πίσω, ο Λάμπρης μπερδεύεται και κάνει άστοχη έξοδο και ο Κολοβός που καραδοκεί, από κοντά ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο 75΄ σέντρα του Παππά από αριστερά, κεφαλιά του Παλιάγκα, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 93΄κόρνερ του Παππά, καρφωτή κεφαλιά του Παλιάγκα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο έδαφος και εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως πέρασε τη γραμμή.



ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ :Νικολάου, Μούλιας, Καρράς – Χαρίτος, Παλιάγκας, Μπαρέκος, Λαλάι, Καλούδης (Ζώτος 70΄), Παππάς, Κολοβός, Ρομποτής, Στράτης (Τζώρτζης 88΄)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Λάμπρης, Μποζέλλα, Γλάβος (Στεργίου Φ. 46΄), Λιόντος, Πατσιαλής, Μπεσόπουλος, Στεργίου Α., Γκατζιάνης, Κύρκος, Κουτσογιάννης, Γιώτης

                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου