Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμεινε στην κορυφή και αύξησε τη διαφορά η Κοσμηρά, 0-4 τη Δαφνούλα!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς η Δαφνούλα φιλοξένησε την Κοσμηρά και γνώρισε την ήττ με σκορ 0-4!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια ακόμη νίκη και παρέμειναν στην κορυφή του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής με 36 βαθμούς, ενώ αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη Κόντσικα, που χτες δεν κατάφερε να κερδίσει. Η Δαφνούλα παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, στους 12 πόντους.

Στο 26΄ κόρνερ του Κλιτσινάρη, η μπάλα κοντράρει, φτάνει στον Βρραζιτούλη, που σουτάρει για το 0-1. Στο 28΄  απευθείας κόκκινη κάρτα στον Στάθη για εξύβριση, αμέσως μετά δεύτερη κίτρινη και στον Ζάραγκα, με 10 συνεχίζουν και οι δυο ομάδες. Στο 36΄ ο Τσιάβος ανατρέπει τον Τσιούρη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι στην Κοσμηρά. Τη εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σούλτης που ευστοχεί για το 0-2.

Στο 62΄ ασίστ του Ζώτου τον Τσιούρη, ο δεύτερος με διαγώνιο πλασέ γράφει το 0-3. Οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες με τους Νιτσιάκο και Τζούμα, ενώ στο 82΄ ο Γκόγκας με ατομική ενέργεια από τα αριστερά και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.


Δαφνούλα: Μάντζιος, Σταύρου, Σιόντης (64΄ Βάσιος), Λαγός (60΄ Λώλης), Τσιαβός, Ζιάρκας, Ιωαννου, Κολιάκης, Κωλέτσιος (38΄ Σταύρου), Μίχος, Στάθης

Κοσμηρά: Κολόβος, Σούλτης, Τσουρης,  Ζήσης, Βραζιτούλης (66΄ Τζούμας), Νούσης, Νάκιας, Ζώτος, Νιτσιάκος, Κλιτσινάρης (58΄ Γκόγκας), Ζάραγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου