Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Συνεχίζει τις νίκες η Καστρίτσα, 3-1 τα Πράμαντα!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός υποδέχτηκε την ομάδα των Πραμάντων και πήρε μια ακόμη νίκη με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πλέον τους 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν καθηλωμένοι στους 5, στις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Στο 16΄ και στο 28΄ σουτ του Δοβανά δεν βρήκαν στόχο. Στο 44΄ ασίστ του Πότση προς τον Μπισέλα, τετ-α-τετ του δεύτερου με τον Μίσσα, αποκρούει ο τερματοφύλακας των Πραμάντων.

Στο 49΄ κεφαλιά του Κατζιώτη, βγάζει σε κόρνερ ο Μίσσας. Στο 50΄ κόρνερ του Πότση, μακρινό σουτ του Γιάκου για το 1-0. Στο 64΄ Καραγιάννης και Μπάφας αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό. Στο 70΄ πάσα του Μπισέλα στον Κατζιώτη, πλασέ του δεύτερου, ασθενής απόκρουση του Μίσσα και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ένα λεπτό μετά, ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μασούρα, που μειώνει σε 2-1. Στο 86΄ φάουλ του Μπιστιόλη, προβολή του Πότση και στο δοκάρι η μπάλα. Στο 88΄ τετ-α-τετ του Μπισέλα με τον Μίσσα, πλασάρει εύστοχα για το τελικό 3-1.


Καστριτσα: Γκοτζιας,  Τσιάκος, Ρίζος, Καραγιαννης, Κρανάς, Γιάκος, Αλιγάι (65΄ Κύρκος), Πότσης, Μπισέλας, Κατζιωτης (75΄ Κούτρας), Δοβανάς (52΄ Μπιστιόλης)

Πράμαντα: Μίσσας, Μαραγκός, Μέγας (64΄ Χαρατσης), Ζάννης, Μωραϊτης, Μπάφας, Μασούρας, Ορφανός, Λιόντος, Τσάντας (76΄ Τζωρτζάτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου