Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Νίκη - ανάσα για τον Αλμυρό, 3-1 τους Ανάργυρους!!!




Στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς ο τοπικός Αλμυρός υποδέχτηκε τη Δόξα Αναργύρων και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη και ανέβηκαν τη βαθμολογία, φτάνοντας τους 15 πόντους. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Στο 15΄ φάουλ του Παπαδόπουλο, διώχνει η άμυνα του Αλμυρού, σουτ του Τζώρτζη στην επαναφορά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 26΄ φάουλ του Τσάνη, κεφαλιά του Κουρμπέλη για το 0-1. Στο 32΄ ο Ευθυμίου έκανε τη σέντρα, ο Κάλλιας έχασε τη μπάλα λόγω κακής εκτίμηση και ο Ντοντοβέσι από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 41΄ δυνατό σουτ του Τζώρτζη στο δοκάρι η μπάλα.

Στο 69΄ σουτ του Ευθυμίου, βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ ο γκολκίπερ Κάλλιας. Στο 84΄ σύγχυση στην άμυνα των Αναργύρων και ο Καραγιάννης από κοντά έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις προωθημένη μπαλιά του Ευθυμίου, η μπάλα «κολλάει» και ο Λέττας πλασάρει για το τελικό 3-1.


Βουνοπλαγιά: Ευθυμίου, Γκρομπάσι, Λέττας, Πούλιος, Τσίτσος, Περιχανά (87΄ Παράσχης), Τσόδουλος (90΄ Τζουβάρας), Ευθυμίου Ν.,  Καραγιάννης, Τσότσολης, Ντοντοβέσι (72΄ Σιδερής)

Αναργύροι: Καλλιάς, Χήτας (55΄ Φώτης), Μπόττης, Κουρμπέλης, Κίτσιος, Παπαδόπουλος, Τζώρτζης, Σίδρος, Γεωργαλής, Τσάνης, Κόκκινός (86΄ Σιάννας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου