Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Της "έσπασαν" το αήττητο οι Αμπελόκηποι, 3-2 την Αγία Μαρίνα!!!





Στο γήπεδο Λιμνοπούλας οι Αμπελόκηποι υποδέχτηκαν την Αγία Μαρίνα και πήραν τη νίκη με σκορ 3-2!

Πρώτη ήττα για την πρωτοπόρο του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, που παραμένει στους 35 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία. Οι Αμπελόκηποι πήραν μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και ανέβηκαν 5οι στη βαθμολογία με 21 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 42΄ ο Λιπιώτης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 45΄ ο Πασχάλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 47΄ πάλι σκόρερ ο Λιπιώτης, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Τσιούρη. Στο 63΄ κόρνερ του Πασχάλη, διώχνουν οι αμυντικοί των Αμπελοκήπων, σέντρα και πάλι από τον Πασχάλη, κεφαλιά του Παππά για το 2-2. Στο 88΄ πλασέ του Τσιούρη, μετά από κάθετη πάσα του Λόκα, για το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη.


ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ : Βαρθολομαίος, Βλάχος, Κοσμάς (Βάντσης 65΄), Χολέβας, Δήμος (Σκενατζής 90΄), Ζιάρας, Λόκας, Τούσης, Λιπιώτης, Τσιούρης (Μανούσης 90΄), Γαλάνης (Δευτεραίος 60΄)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Ζώτος, Γεωργούλας, Χωραβάτης Π., Παππάς, Λαγκαβάνης (Ιωαννίδης 55΄), Λικάι, Πασχάλης, Χωραβάτης Β., Οικονόμου, Τσίκας, Γιαννέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου