Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ρεσιτάλ Ορφανού και εξάρα ο Αγροτικός Αστέρας!!!




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε την ομάδα της Κράψης και επιβλήθηκε με το εμφατικό 6-1!

Στην κορυφή εξακολουθεί να παραμένει η ομάδα του Παρακάλαμου, μετά από την ευρεία αυτή νίκη. Η Κράψη έκανε το «λάθος» να προηγηθεί και στη συνέχεια δέχτηκε έξι τέρματα, στην δεύτερη σερί ήττα. Ο Ορφανός έβαλε τα 5 από τα  τέρματα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Ζαμπέτα, μετά από φάουλ του Σταμούλη. Στο 20΄ ο Ορφανός εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Σταυρόπουλο για το 1-1. Στο 22΄ ένα γυριστό σουτ του Ορφανού έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με 2-1.

Στο 48΄ σέντρα του Ηλία, σουτ του Ορφανού και 3-1 για τον Αγροτικό Αστέρα. Στο 58΄ κάθετη πάσα του Παπαρούνα, πλασέ του Ορφανού και 4-1. Ένα λεπτό μετά, κάθετη πάσα του Φαρμάκη στον Ηλία κι ο δεύτερος πλασάρει για το 5-1. Στο 63΄ ο Ορφανός με σκαφτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας (77΄ Χίντζος), Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος (60΄ Ταϊρης), Καράβας, Κυρίτσης, Ορφανός (68΄ Μπενέκος), Παπαρούνας (57΄ Γκόνης)

Κράψη: Σταυρόπουλος, Κουκλίδης, Καρατζιας, Λυπίτκας (68΄ Χαλαύτρης), Σήτος, Σταμούλης (67΄ Θεοδώρου), Αλεξίου, Κατσούδας, Κατσάνος, Ζαμπέτας (67΄ Βύζας), Παράσχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου