Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Νικήτρια η Θύελλα στην «άτυπη ρεβάνς», 1-2 μεσ’ στο Νησί!!!




Στο γήπεδο Νήσου ο τοπικός Αετός φιλοξένησε τη Θύελλα Κατσικάς και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Σε ένα ματς σαν άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι «κόκκινοι» πήραν τη νίκη και έφτασες την Ανατολή στους 28 βαθμούς, αλλά οι «Πόντιοι» έχουν ένα ματς λιγότερο. Το Νησί αντιθέτως παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας με μόλις 5 πόντους.

Πρώτη καλή στιγμή για το Νησί στο 23΄, όταν ένα σουτ του Λούντζη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30΄ ο Μπελεβέτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 37΄ φάουλ του Μάτσια, βγάζει σε κόρνερ ο Τσιακτσίρας.

Στο 54΄ ο Λούντζης σε φάση τετ-α-τετ με τον Τσιακτσίρα, βλέπει τον γκολκίπερ της Κατσικάς να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, σουτ του Μάτσια Α. και πάλι αποκρούει ο Τσιακτσίρας. Στο 73΄ μακρινό σουτ του Βλάχου, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 88΄ σέντρα του Γιαννάκη από δεξιά, κεφαλιά του Βλάχου και 0-2. Στις καθυστερήσεις φάουλ του Μάτσια, αποκρούει η άμυνα της Θύελλας, στην επαναφορά σουτ του Γκόντζου, που μειώνει στο τελικό 1-2.


Νησί: Γκάμας, Στραγάλης (46΄ Μάτσιας Α.), Γρίβας, Τσαντούλης, Κοτσίνας, Στογιαννης (58΄ Πρέντζας), Κονδύλης, Μάτσιας Χ.,  Γκόντζος, Σπαθάρης, Λούνζτης (85΄ Κάτσενος)

Κατσικά: Τσακτσίρας, Αντωνίου (90+΄ Μαρούλης), Λισγάρας, Βαρτζιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαβασιλείου, Παππάς,  Τάτσης (89΄ Γιοβανόπουλος), Μπελεβέτης (46΄ Αλμπέρης), Βλάχος, Γιαννάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου