Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Σπουδαίο διπλό στα Πράμαντα η Πίνδος – Παράπονα οι γηπεδούχοι!!!




Στο γήπεδο Πραμάντων η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Πίνδο Κόνιτσας και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι Τζουμερκιώτες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν για ακόμη μια φορά τον παράγοντα έδρα και έμεινα κολλημένοι στους 5 βαθμούς. Αντιθέτως οι «ακρίτες» πήραν το «τρίποντο» και έφτασαν στους 18 πόντους. Έντονα παράπονα των διοικούντων των Πραμάντων για την διαιτησία του κ. Σιαμέτη, για ανάποδα φάουλ αλλά και μια κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε. Όπως επίσης και για ειρωνική συμπεριφορά που είχε μόλις προσήλθε στο γήπεδο. Από την άλλη αναφέρεται ότι οι διαιτητές δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τους γηπεδούχους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 28΄ οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίτσου έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Μασούρα και Λιόντο για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 62΄ έγινε το 1-1, όταν ο Μασούρας έβγαλε ασίστ στον Ορφανό, που δεν αστόχησε. Δέκα λεπτά μετά όμως ο Χαλούλος με ωραίο μακρινό σουτ βάζει ξανά μπροστά την Πίνδο με 1-2. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες με τους Χήρα και Καραφλιά, ενώ η Κόνιτσα με τους Κίτσο και Πούλιο. Στις καθυστερήσεις πολύ καλή ευκαιρία για την Πράμαντα να πάρει έστω το βαθμό, όταν πάνω στη γραμμή έσωσε ο Σπανός Χ., σουτ του Λιόντου.


Πράμαντα: Μίσσας, Μέγας, Μαραγκός, Χήρας, Μωραϊτης, Κοσμάς, Μασούρας, Τσάντας (73΄ Καραφλιάς), Ζάννης (75΄ Λιανός), Ορφανός, Λιόντος

Χατζηρούμπής, Ράγγας, Ρούστα, Σπανός Χ.,  Σπανός Α.,  Σπανός Δ.,  Κίτσος, Χαλούλος, Πούλιος, Δημόπουλος, Γαλανός (76΄ Διαμάντης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου