Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Καλπάζει η Α.Ε.Μ., 2-1 την Καστρίτσα – Σε κακή μέρα η διαιτησία!!! (Videos)






Στο Ενωσιακό γήπεδο η Α.Ε. Μικρασιατών σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε τον Αγροτικό Καστρίτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι Μικρασιάτες, που διαγράφουν μια πολύ καλή πορεία φέτος, έφτασαν τους 28 βαθμούς και βρίσκονται στη 3η θέση με Κατσικά και Ανατολή. Η Καστρίτσα παρέμεινε στους 20 κι έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει κάτι από το ματς, αφού έπαιζε με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Ανανιάδη, από το 34ο λεπτό.



Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, με γρήγορο ρυθμό και δυο γκολ στα πρώτα 12 λεπτά, στη συνέχεια πήγε στη δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η διαιτησία του κ. Ντάρα, που δεν έβγαλε τις απαιτούμενες κάρτες, όταν γίνονταν φάουλ από τις ομάδες. Επίσης πολλά φάουλ δόθηκαν ανάποδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτό που γίνεται στον Πότση στο 86΄, λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή και δίνεται στους γηπεδούχους. 


Στην επανάληψη η Καστρίτσα μπήκε λίγο καλύτερα και είχε δοκάρι στο 51΄. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με αφορμή και τα πολλά φάουλ. Η κακή διαχείριση διαιτητικά έφερε εκνευρισμό και στους 22 ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα σε κάποιες στημένες φάσεις προς το τέλος τους ματς να υπάρχουν αψιμαχίες. Τελικά η Α.Ε.Μ. πήρε τη νίκη έστω και με 10 παίκτες, με γκολ στο 85΄, για το οποίο φωνάζει ότι ήταν οφσάιντ η Καστρίτσα. Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, από τη λήψη που έχει τραβηχτεί η φάση.

Αρκετές οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στο φινάλε, προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.






Το φιλμ του αγώνα :

Στο 10΄ φάουλ του Ναβρούζογλου από δεξιά, κακή εκτίμηση από τον Γκοτζιά, που δεν μπορεί να μπλοκάρει, δίνει έτοιμο γκολ στον Παπαγιάννη, που δεν αστοχεί από κοντά για το 1-0.


Στο 12΄ ατομική ενέργεια και ωραία πάσα του Μπιστιόλη από δεξιά, προβολή του Πότση στη κίνηση και γίνεται το 1-1.


Στο 22΄ λάθος διώξιμο του Νάκου, η μπάλα φτάνει στον Κατζιώτη, ο Νάκος εκτός εστίας, σουτ του Κατζιώτη, με το ένα χέρι αποκρούει κι εν συνεχεία μπλοκάρει ο Νάκος.

Στο 34΄ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ανανιάη, για δυνατό μαρκάρισμα στον Μπισέλα.

Ημίχρονο

Στο 51΄ σέντρα του Γιάκου από δεξιά, κεφαλιά του Κατζιώτη, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα.


Στο 85΄ ωραίος συνδυασμός Σιουκουλάνη, Ναυρόζογλου Γ. και Παπαγιάννη, ο τελευταίος από αριστερά πλασάρει για να γράψει το τελικό 2-1.




Α.Ε.Μ. : Νάκος, Λάγκας, Ναβρούζογλου (Μπαλαντάνης Ν. 70΄), Μπαλαντάνης Κ., Ναυρόζογλου Α., Ανανιάδης, Κοτσώνης, Σιουκουλάνη, Παπαγιάννης (Παππάς 89΄), Ναυρόζογλου Ι. Ναυρόζογλου Γ.

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Γκοτζιάς, Τσιάκος (Αλιάι 39΄), Ρίζος, Κούτρας, Κρανάς, Γιάκος, Πότσης, Κύρκος Μπισέλας, Κατζιώτης, Μπιστιόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου