Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τέσσερα γκολ και μοιρασιά στο Ροδοτόπι!!!




Στο γήπεδο Ροδοτοπίου η τοπική Πασσαρώνα υποδέχτηκε τον Πωγωνάτο και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι «πράσινοι» παρέμειναν 4οι με 28 βαθμούς, ενώ ο Πωγωνάτος πήρε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, με την άφιξη και του Γιώργου Πότση στον πάγκο της ομάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 5΄ ο Ζενέλης σε φάση τετ-α-τετ, μετά από διαγώνια μπαλιά του Τσαραώση. Στο 20΄ τετ-α-τετ του Χαρίση, αποκρούει ο Παπαιωάννου. Στο 30΄ο Βάσιος με προβολή, μετά από κόρνερ, ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 34΄ δυνατό σουτ του Τσαραώση, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 44΄ ο Χαρίσης σπάει τη μπάλα από δεξιά μέσα στην περιοχή, ωραίο πλασέ ο Στεφάνου και 1-2.

Στο 51΄ ο Αργύρης Α. κερδίζει πέναλτι για το Ροδοτόπι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Λούζης και κάνει το 2-2. Στο 77΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεφάνου, διώχνει με τις γροθιές ο Παπαιωάννου. Στο φινάλε χαμένο τετ-α-τετ του Λούζη, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Παπαιωάννου, Αργύρης Π., Τρομπούκης, Ρόγκας (Κοσμάς Β. 58΄), Πάικας, Βάσιος, Αβντιλάι, Λούζης, Αργύρης Α. (Φειζουλά 79΄), Κοσμάς Π. (Ταμπούρας 46΄), Τσιλοτάι

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Γεράκος, Βασάκος (Ντότης 74΄), Ντέλλας, Γκίτσας, Καπρινιώτης, Μυριούνης, Στεφάνου (Κατσαβρίας 90΄), Κασίμης, Χαρίσης, Τσαραώσης, Ζενέλης (Μπάγιας 87΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου