Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018

Παραίτηση Τικμανίδη από την Ανατολή!!!Παραίτηση είχαμε στην Ανατολή, αφού ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Τικμανίδης, μετά το σάλο που ξέσπασε λόγω σχολίων του στο διαδίκτυο που λοιδορούσαν την .Α.Ε.Κ., με την οποία έχει συνεργασία η Ανατολή.


Η ανακοίνωση από τον Α.Ο. Ανατολής :

"Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Αθλητικός Όμιλος Ανατολής.

Τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας προσωπικές αναρτήσεις του προέδρου του Σωματείου μας στα κοινωνικά δίκτυα, τα οποία πρόσβαλαν, μείωναν και λοιδορούσαν το Ιστορικό Προσφυγικό Σωματείο της ΑΕΚ.

Τα μέλη του Δ.Σ. απέρριψαν, κατέκριναν και καταδίκασαν ομόφωνα τις θέσεις αυτές του προέδρου που προσβάλλουν το Ιστορικό Προσφυγικό Σωματείο της ΑΕΚ. Πόσο μάλλον την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ, της οποίας η εποπτεία είναι καθοριστική στην εξέλιξη των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας του Σωματείου μας.

Ομόφωνα τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου του Σωματείου κ. Μιχάλη Τικμανίδη από την θέση του Προέδρου."


Ο κ. Τικμανίδης υπέβαλε την παραίτησή του προς τα μέλη του Δ.Σ. κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

"Το τελευταίο διάστημα ήρθαν στη δημοσιότητα προσωπικές κοινοποιήσεις μου στα κοινωνικά δίκτυα που προσέβαλαν το Σωματείο, την Ομαδα, τον Πρόεδρο και τους Οπαδούς της ΑΕΚ. Αυτές οι προσωπικές καταχωρήσεις εξέφραζαν τα προσωπικά μου οπαδικά αισθήματα. Δεν αντιλήφθηκα τη σοβαρότητα των όσων έγγραφα, πόσο μάλλον όταν ήμουν πρόεδρος σε ένα Προσφυγικό Αθλητικό Σωματείο. Σε καμιά περίπτωση αυτές οι προσωπικές μου απόψεις δεν εξέφραζαν, δέσμευαν ή γίνονταν εν γνώσει του ιστορικού προσφυγικού Σωματείου του οποίου είχα την τιμή να προΐσταμαι.

Θα ήθελα να δηλώσω δημόσια την ειλικρινή μου μεταμέλεια για τις προσωπικές αυτές αναρτήσεις.

Ζητώ συγγνώμη προς το Ιστορικό Προσφυγικό Σωματείο της ΑΕΚ, προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Πρόεδρό της και τους χιλιάδες φίλους της.

Τέλος ζητώ συγγνώμη από τους φίλους και τους αθλητές του Αθλητικού Σωματείου μας που δεν κατάφερα να τους εκπροσωπήσω επαρκώς.

Και πάλι μια ειλικρινή συγγνώμη προς όλους για τη στεναχώρια που προκάλεσα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου