Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Πέρασε με τεσσάρα από τα Γρεβενά ο Θρίαμβος!!!




Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής ο Θρίαμβος Σερβιανών ταξίδεψε στα Γρεβενά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα Γρεβενά Αεράτα και πήρε μια ευρεία νίκη με σκορ 0-4!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5΄ ο Μπλέτσας με ωραίο πλασέ. Τρία λεπτά μετά ο Κωσταμένας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 19΄ σουτ του Κωσταμένα, αποκρούει ο Γαβρίδης και στην επαναφορά ο Μπλέτσας κάνει το 0-2. Στη συνέχει καλές ευκαιρίες με Κωσταμένα και Τσιαφίτσα για τα Σερβιανά κι ένα καλό φάουλ του Μπαλοδήμου, που απέκρουσε ο  Αρχοντάκης. Στο 39΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φουρλατάρας και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10.

Στο 56΄ σουτ του Πολυχρόνη για το 0-3. Στο 57΄ σουτ του Κωσταμένα, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 67΄ κι άλλη χαμένη ευκαιρία του Κωσταμένα, σώζουν οι αντίπαλοι αμυντικοί στη γραμμή. Στο 87΄ ατομική ενέργεια και σέντρα του Διαμαντόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Κωσταμένα για το τελικό 0-4.


ΓΡΕΒΕΝΑ : Γαβρίδης, Κουπτσίδης, Μπατακοίας, Παλάσκας (Βλάχος 46΄), Δαδαλής, Βασιλόπουλος, Τάκας, Μπαλοδήμος (Σαλβαράς 80΄), Φουρλατάρας, Σάλλα, Γκιόνι (Καραμπάλιος 46΄)

ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Κωσταμένας, Βραχνός (Σγουρούδης 69΄), Πάκος, Τσιαφίτσας (Νάσσης 81΄), Πολυχρόνης, Μπλέτσας, Ηλίας (Κτενάς 62΄), Τσουμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου