Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Σημαντική νίκη ο Θρίαμβος, 1-0 το Καναλάκι!!!




Δεύτερο παιχνίδι στο 2019 για τον Θρίαμβο Σερβιανών, αυτή τη φορά με επιτυχημένο αποτέλεσμα, αφού κέρδισε 1-0 τον Αχέρων Καναλακίου. Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Το σκορ άνοιξε στο 21΄, όταν ο Διαμαντόπουλος σέντραρε, ο Ηλίας έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Βραχνό κι ο τελευταίος σκόραρε. Στο 31΄ γυριστό σουτ του Φέτση, μπλοκάρει ο Αρχοντάκης. Στο 38΄ ασίστ του Τσιαφίτσα προς τον Μπλέτσα, σουτ του δεύτερου από καλή θέση, η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 42΄ ο Νικολάου κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Φέτσης, αλλά ο Αρχοντάκης αποκρούει.

Στο 69΄ διαγώνιο σουτ του Κωσταμένα, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 75΄ καλό σουτ του Διαμαντόπουλου, βγάζει σε κόρνερ ο Ραχιώτης. Στο 90΄καλό σουτ του Νόνα από κοντά, ελάχιστα άουτ η μπάλα.


Σερβιανά: Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (66΄ Κωσταμένας), Βραχνός. Πάκος, Τσιαφίτσας (86΄ Μουζακίτης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (76΄ Ριστάνης), Τσουμάνης (86΄ Γιωτάκης)

Καναλάκι: Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Κώστης, Βασιλείου (55΄ Γούλας), Κούσης (88΄ Νόνας), Φέτσης (69΄ Τζίμας), Νικολάου (78΄ Λουκούμης), Τσαγκαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου