Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

"Καταιγίδα" Ανατολή, σκόρπισε 7-0 το Κουτσελιό!!!




Στο γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Κουτσελιό και το φιλοδώρησε με 7 τέρματα!

Οι «Πόντιοι» πήραν μια ευρεία και εύκολη νίκη, φτάνοντας έτσι τους 34 βαθμούς στην κορυφή, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας έχει ένα ματς λιγότερο, που παίζει αύριο στη Ζωοδόχο. Το Κουτσελιό από την άλλη υπέστη μια βαριά ήττα, από έναν ανώτερο αντίπαλο και παραμένει στους 10 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 32΄ ο Εμβραίζογλου με ωραίο σουτ στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας. Στο 33΄ σουτ του Φωλίνα, αποκρούει αρχικά ο Μπαλαούρας, η μπάλα φτάνει και πάλι στον Φωλίνα που με δεύτερη προσπάθεια κάνει το 2-0.

Στο 51΄ ασίστ του Σκανδάλη στον Θανάση, σουτ του δεύτερου για το 3-0. Στο 65΄ σουτ του Χριστακόπουλου, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 66΄ σέντρα Εμβραίζογλου, κεφαλιά Θανάσης και 4-0. Στο 76΄ φάουλ του Φωλίνα, κεφαλιά του Χριστακόπουλου και 5-0. Στο 81΄ σέντρα του Χριτακόπουλου, λάθος γύρισμα του Θανάσης (“Μπόμπιρας”  - του Κουτσελιού) και πετυχαίνει αυτογκόλ για το 6-0. Στο 85΄ ασίστ του Εμβραίζογλου, πλασέ του Σκανδάλη για το τελικό 7-0.


Ανατολή: Διαμάντης, Δήμος (57΄ Γκούμας), Φίλιος, Μπίζιος (61΄ Δημακόπουλος), Τζίμας (47΄ Μιχαήλίδης), Κολιός, Εμβραίζογλου, Θανάσης, Κλιτσινάρης, Φωλίνας

Κουτσελιό: Μπαλαούρας, Δάσκαλος, Γιωτίτσας, Ευθυμιάδης (17΄ Ντούτσης), Κακαράντζας, Αναγνωστόπουλος (46΄ Μητρογιαννης), Δημητρίου, Αγγέλης (68΄ Θανάσης), Αλεξίου, Γκεσούλης (46΄ Κακαράντζας), Τσέλλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου