Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Παγωμένο "Χ" στο Ζωσιμάδες και…… ανοιχτοί λογαριασμοί!!!




Ξεκίνημα αγωνιστικών υποχρεώσεων και για τον Π.Α.Σ., με την έναρξη του 2019, σε αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Κριζμάν, μετά από παράλληλη μπαλιά του Γιάκου, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία στο 13ο λεπτό. Νωρίτερα ο Κούρντι έχασε ευκαιρία πλασάροντας άουτ. Ο Πανιώνιος, χωρίς να είναι περισσότερο επικίνδυνος, ισοφάρισε με πέναλτι του Ντουρμισάι, στο 24ο λεπτό.

Στη συνέχεια και στην επανάληψη δεν υπήρξε κάποια σπουδαία ευκαιρία από καμία ομάδα, αν εξαιρέσουμε μόνο μια φάση στο 47ο λεπτό, όπου ο Π.Α.Σ. διαμαρτύρεται για πέναλτι.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας). Βοηθοί η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) και ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).
Τέταρτος διαιτητής ο Φώτιος Νταούλας (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς (65' Νάουμετς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Παμλίδης (77' Ξύδας), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Αθανασιάδης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιντί, Οικονομίδης (78' Μακρύλλος), Τσιλούλης (88' Μίκο), Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου