Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η κοπή πίτας του Α.Ο. Νεοχωρόπουλου!!! (Videos, Photos)



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Α.Ο. Νεοχωρόπουλο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης, με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη, ακόμα πιο ενθαρρυντική κι από την περσινή χρονιά.

Με δυο μόλις χρονιά παρουσίας στα δρώμενα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μετά την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας, έχει κάνει βήματα ώστε να δημιουργήσει κάτι καλό, αθλητικά, για την περιοχή.

Πολυμελές το συμβούλιο της ομάδας, ήταν σύσσωμο παρόν στην εκδήλωση, μαζί με προπονητή και ποδοσφαιριστές.





Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, κ. Θωμάς Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Θωμάς Γιωτίτσας, Ιωάννης Λιόντος και Αθανάσιος Μανταλόβας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Βασίλειος Γοργόλης και η ηγεσία της ΕΠΣΗΠ, με τον πρόεδρο κ. Κώστα Βρακά και τον αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο Ευθυμίου.



Σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Πλιάτσικα, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση του και τόνισε πως σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών προχωράνε οι διαδικασίες ώστε να «πρασινίσει» το γήπεδο Νεοχωροπούλου.


Επίσης μίλησαν οι Δήμαρχος κ. Μπέγκας, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου, ο  Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γοργόλης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ. Βρακάς που επεσήμανε πως ο Α.Ο. Νεοχωρόπουλου είναι ένα κόσμημα για τοπικό μας ποδόσφαιρο.




Ακολούθησαν βραβεύσεις, αρχικά στον Χρήστο Γκάτζιο, που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα του Νεοχωρόπουλου και υπήρξε πρόεδρος στην παλιά ομάδα του Νεοχωρόπουλου. 

Τέλος βραβεύτηκαν και οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, Σωτήρης Κίτσιος, Θωμάς Κιτσάκης, Γιώργος Γιαννάκης και Γιώργος Μπόζιος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου