Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζουν το αήττητο σερί οι Λογγάδες, 1-1 με Ελληνικό – Αρκετά παράπονα στο ματς!!! (Videos)



Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. το Ελληνικό υποδέχτηκε τους Λογγάδες και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι που κάνουν μια πολύ καλή πορεία στον 2ο γύρο, πήραν έναν ακόμη βαθμό, φτάνοντας τους 10 και έχουν 4 σερί ματς αήττητοι. Το Ελληνικό έχει 32 πόντους και είναι στην 6η θέση. Αρκετά τα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς.

Στο 1ο ημίχρονο το Ελληνικό ξεκίνησε με δυο χαμένα τετ-α-τετ του Κουτσογιάννη και απάντησαν οι Λογγάδες με ευκαιρία του Δραγάτη Α.. Στη συνέχεια πολύ ωραία κάθετη πάσα του Στεργίου Φ., σουτ του Στεργίου Α., μπλοκάρει ο Περιστέρης. Στο 44΄ επίθεση για το Ελληνικό, ο Τσιάβος πασάρει από αριστερά, πολλά σώματα μέσα στην περιοχή των Λογγάδων και ο Κουτσογιάννης από κοντά σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ και αποβάλλεται ο προπονητής των Λογγάδων κ. Κουτσολάμπρος. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται από πλευράς πάγκου των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής διακόπτει προσωρινά το ματς.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά, ένα σουτ του Κουτσογιάννη έβγαλε σε κόρνερ ο Περιστέρης κι ένα σουτ του Στεργίου Α. πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια γύρισμα αμυντικού των Λογγάδων στον τερματοφύλακα που πιάνει με τα χέρια, έμμεσο φάουλ για το Ελληνικό. Στην εκτέλεση του έμμεσου φαίνεται να υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κουτσογιάννη εντός περιοχής, αλλά δεν δίνεται κάποια παράβαση.


Ακολουθεί επιθετική διάθεση από πλευράς Λογγάδων, αρχικά με μια ευκαιρία του Δραγάτη Α. από αριστερά, διώχνουν οι αμυντικοί του Ελληνικού πάνω στη γραμμή της εστίας. Στο 71΄ δίνεται πέναλτι υπέρ του Κολιούση για ν τροπή του από τον Στεργίου Α.. Υπάρχει επαφή, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο γίνεται επίτηδες.


Το εκτελεί εύστοχα ο Μπενέκος για το 1-1. Στο φινάλε πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν το ματς, κάθετη πάσα του Κουτσογιάννη, σουτ του Στεργίου Α. μέσα από την περιοχή, εκτινάσσεται και βγάζει σε κόρνερ ο Περιστέρης.

Στο 89΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λιόντο του Ελληνικού και στους Γκόλια Β. και Γκόλια Π. για διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.



Γηπεδούχος
Φιλοξενούμενη
Αλλαγές
Κάρτες
Τέρματα
ΑΝΑΓΕΝ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ
Τέρματα
Κάρτες
Αλλαγές
1
Κίτρινη Κάρτα(63')
2
3
Κίτρινη Κάρτα(81')Κόκκινη Κάρτα(89')
4
Κίτρινη Κάρτα(70')
5
33'
Κίτρινη Κάρτα(93')
6
Κίτρινη Κάρτα(70')
7
80'
Κίτρινη Κάρτα(71')
8
Γκολ (με πέναλτυ)!
Κίτρινη Κάρτα(80')
91'
90'
9
Κίτρινη Κάρτα(23')
Γκολ!
10
85'
11
Κίτρινη Κάρτα(28')Κόκκινη Κάρτα(89')
Αναπληρωματικοί
90'
12
80'
13
14
91'
15
16
33'
17
Κίτρινη Κάρτα(85')Κόκκινη Κάρτα(89')
85'
18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου