Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

"Διπλό" παραμονής για το Μέτσοβο στις καθυστερήσεις, 1-2 μέσα στην Πράμαντα!!!




Στο γήπεδο Πραμάντων η τοπική ομάδα φιλοξένησε την αντίστοιχη του Μετσόβου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, που πέρυσι ήταν το μεγάλο τους όπλο και παραμένουν καθηλωμένοι στους 8 βαθμούς. Αντιθέτως το Μέτσοβο έφτασε αισίως τους 27 πόντους κι έκανε ένα μεγάλο βήμα για την υπόθεση παραμονή.

Το Μέτσοβο απείλησε με Παλαιοπάνο και Σταχούλη, ενώ στο 29΄ έγινε το 0-1, όταν Τσουλιάης Θ. έβγαλε ωραία ασίστ στον Σταχούλη, που σούταρε εύστοχα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και στο 40΄ένα σουτ του Μασούρα που κατέληγε προς την εστία, έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Στην επανάληψη και πάλι χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τους Σταχούλη και Παλαιοπάνο για το Μέτσοβο και τον Μασούρα για την Πράμαντα. Στο 97΄ φάουλ του Λιανού, κεφαλιά του Ορφανού, αποκρούει ο Αγγέλης και στην επαναφορά ο Χήρας από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Τρίτος με πολύ ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2, που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Μετσοβίτες.


Πράμαντα: Μίσσας, Μπούτζας, Χίτζος (46΄ Σταύρου), Μαραγκός, Χήρας, Καραφλιάς (79΄ Χαρατσης), Δόσης, Τσάντας (74΄ Στεργίου), Ορφανός, Μασούρας, Λιανός

Μέτσοβο: Αγγέλης (89΄Τσίμπας), Γουδέβένος (46΄ Τρίτος), Μπαλιούσκας, Σιούτας, Γεωργίου, Τσιόστας Κ.,  Παλαιοπάνος, Γουδέβενος Κ.  (65΄ Τσουλιάης Κ.), Κέντρος, Τσουλιάης Θ.,  Σταχούλης (80΄ Ζάκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου