Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Πάει ετοιμοπόλεμη στο ντέρμπι, αλλά χωρίς Νάκο, η Ελεούσα – 2-0 το Κουτσελιό!!!




Στο γήπεδο των Καρυών η Θύελλα Ελεούσας υποδέχτηκε το Κουτσελιό και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το τρίποντο που χρειάζονταν και πάνε ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι κορυφής με την Ανατολή την επόμενη Κυριακή. Το Κουτσελιό παρέμεινε στους 11 βαθμούς και υποχώρησε στη βαθμολογία, αφού το προσπέρασε το Νησί.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μόλις στο 6ο λεπτό, με σουτ του Τζιάλλα. Στο 17΄ ο Πέτσιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νάκος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 22΄ κόρνερ του Πέτσιου, κεφαλιά του Γεωλδάση Π. και η μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δυο δοκάρια με τους Αγγέλη και Ανδρέου.

Στο 60΄αποβάλλεται ο Νάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και χάνει το ντέρμπι με την Ανατολή. Στο 66΄ο Γεωλδάσης Π. εκτελεί, ο Μπαλαούρας διώχνει και στην επαναφορά ο Τζουρμανάς με τακουνάκι γράφει το 2-0. Το Κουτσελιό απείλησε στο 74΄ με τον Κακαράντζα Μ. και δέκα λεπτά μετά με τον Κακαράντζα Α.. Στο 90΄χαμένη ευκαιρία ια ην Ελεούσα από τον Τζουρμανά.


Ελεούσα: Κεφάλας, Σοκορέλης (81΄ Γιώτης), Πότσης Γ.,  Πέτσιος, Γεωλδάσης, Πότσης Θ.,  Τζιάλλας (61΄ Καλές), Πεπόνης (85΄ Τσίκας), Βελτσίστας (85΄ Μιχαήλ), Νάκος, Τζουρμανας

Κουτσελιό: Μπαλαούρας, Δάσκαλος, Κακαράντζας Αλ.,  Κακαράντζας Μ.,  Μητρογιαννης, Αναγνωστόπουλος, Ντούτσης (86΄ Ευθυμιάδης), Κρανάς, Ανδρέου (71΄ Γκανάρας), Αγγέλης, Θανάσης (77΄ Σιώζιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου