Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες η Κατσικά, 2-0 τη Ζωοδόχο!!!




Στο γήπεδο Κατσικάς η τοπική Θύελλα υποδέχτηκε την ομάδα της Ζωοδόχου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές και έφτασαν τους 37 βαθμούς. Η Ζωοδόχος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και παρέμεινε στους 14, ενώ φωνάζει για μια φάση μέσα στην περιοχή των αντιπάλων, για χέρι του Καλογερόπουλου.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Παπαβασιλείου κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιώτα. Το εκτελεί ο ίδιος, αλλά ο Καρατζένης πέφτει σωστά και αποκρούει. Στο 27΄ σουτ του Σιώτα από καλή θέση, αποκρούει ο Γιατζόγλου. Στο 35΄ ο Γούλας Ν. και στο 43΄ ο Γιαννάκης δεν μπορούν να βρουν δίχτυα για την Κατσικά.

Με το «καλημέρα» της επανάληψης ο Γιαννάκης από καλή θέση πλάσαρε για το 1-0. Ένα λεπτό μετά ο Μπελεβέτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και σκόραρε για το 2-0. Στο 54΄ τετ-α-τετ του Γιαννάκη με τον Καρατζένη, νικητής ο γκολκίπερ της Ζωοδόχου. Στο 82΄ σέντρα του Ντόντη, κεφαλιά του Βλάχου, βγάζει σε κόρνερ ο Γιατζόγλου.


Κατσικά: Γιαγτζόγλου, Παππάς, Γούλας Γ.,  Καλογερόπουλος, Λισγάρας, Παπαβασιλείου, Αντωνίου (68΄ Μαρούλης), Γούλας Ν.,  (85΄ Μάντζιος), Τάτσης (88΄ Γιοβανόπουλος), Μπελεβέτης, Γιαννάκης (76΄ Μηλίτσης)


Ζωοδόχος: Καρατζένης, Τσίντας, Τσίος, Βλάχος, Ρούσης, Καρβούνης, Μιλάι, Γιόγιακας (80΄ Ζώης), Ανδρέου), Σιώτας (51΄ Ντόντης), Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου