Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Έβαλε "φωτιά" στις πρώτες θέσεις η Λαψίστα, 1-2 το Σταυράκι!!!




Στο γήπεδο του Epirus Sport το Σταυράκι φιλοξένησε σαν γηπεδούχος τη Λαψίστα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν φωτιά στις πρώτες θέσεις του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, αφού το δεύτερο Σταυράκι παραμένει στους 44 βαθμούς, ενώ αύριο διεξάγεται το ντέρμπι μεταξύ της πρώτης Αγίας Μαρίνας και της τρίτης Κρύας.

Στο 12΄ σέντρα του Βλάχου, ο Τσανακτσίδης κατεβάζει τη μπάλα και με δεύτερη προσπάθεια νικάει τον Γκάτζιο για το 0-1. Στο 14΄ ο Γαρδίκος ανατρέπει τον Σιάκα εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Ο Μαργιόλας εκτελεί το πέναλτι, αποκρούει με τα πόδια ο Κότικας. Στο 25΄ χαμένο τετ-α-τετ του Σιάκα, άουτ η μπάλα. Στο 26΄ εκτέλεση πλάγιου του Οικονόμου και ο Ιορδανίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 52΄ σουτ του Βλάχου εκτός περιοχής, αποκρούει ο Γκάτζιος. Στο 64΄ χέρι του Μπάρλα εντός περιοχής και δεύτερο πέναλτι για το Σταυράκι. Αυτή τη φορά ο Τσιούρης είναι εύστοχος και μειώνει σε 1-2. Στο 66΄ τετ-α-τετ του Μαργιόλα, η μπάλα άουτ. Στο 73΄ μακρινό σουτ του Τσιούρη, δοκάρι η μπάλα. Στο 86΄ σουτ του Γώγου, αποκρούει ο Κότικας με τα πόδια.


ΣΤΑΥΡΑΚΙ: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Νάτσης, Τσιάκαλος (80' Γώγος), Κολιούσης, Σοφίας (70' Καλογιάννης), Μιχαήλ (50' Γκεσούλης), Σιακάς, Μαργιόλας, Τσιούρης, Ζάγκας.

ΛΑΨΙΣΤΑ: Κοτίκας, Τσιούνης, Μαμακής, Γαρδίκος, Τσιότσικας, Βλάχος, Μπόττης (55' Τίκος - 85' Νούτσος), Οικονόμου (65' Μπάρλας), Ιορδανίδης, Μιχαήλ, Τσανακτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου