Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

"Στείρο" ματς στην Κόνιτσα, Πίνδος – Αγροτικός Αστέρας : 0-0!!!




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική Πίνδος υποδέχτηκε την ομάδα τους Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!

Οι γηπεδούχοι πήραν έναν ακόμη βαθμό στη μάχη της παραμονής και έφτασαν τους 23, ενώ απέχουν 9 από τη Ζωοδόχο και αν αυτή η διαφορά παραμείνει δεν θα χρειαστούν play out. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της κορυφής και έχουν 43 βαθμούς στη τρίτη θέση.

Στην πρώτο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας είχε την υπεροχή και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Παππά και Παπαρούνα, αλλά χωρίς να πετύχει κάτι. Στην επανάληψη ένα σουτ του Δημόπουλου, από πλευράς Πίνδου, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέρμα με τον Ηλιόπουλο, αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή για χέρι.




Κόνιτσα: Χατζηρούμπής, Βλάχος Χ.,  Ρούστα, Μήτσος, Σπανός Χ.,  Σπανός Α.,  Κίτσος, Χαλούλος (4λτρ.  Σπανός Α.), Πούλιος, Δημόπουλος, Γαλανός (30΄ Τσαλιαμάνης)

Αγροτικός Αστέρας: Παπαδιώτης, Ηλίας, Ταϊρης, Ζότα (76΄ Σπαλιάρας), Τάσσος, Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Καράβας, Κυρίτσης (68΄ Πασχάλης), Παπαρούνας, Παππάς (46΄ Γκόνης)


*Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά εκφράζει την βαθυά θλίψη της στον πρώην προπονητή Θανάση Χαρίσης για το χαμο της αγαπημένης του μητέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου