Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς φρένα οι Λογγάδες, 2-1 το Χαροκόπι!!!




Στο γήπεδο Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας υποδέχτηκε τον Αετό Χαροκοπίου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Μια νίκη που είναι η 4η σε 5 παιχνίδια και η ομάδα των «πράσινων» από τους 0 βαθμούς του 1ου γύρου έχει φτάσει τους 13. Το Χαροκόπι από την άλλη δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς και παρέμεινε 5ο με 36 βαθμούς.

Στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Νούση και Πολύζο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 25΄ ο Χριστοφορίδης πιάνει ένα μακρινό σουτ και η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58΄ ο Κολιούσης εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Θουλιώτη για το 1-0. Στο 65΄ο Γεωργόπουλος για τους Λογγάδες και το 69΄ ο Νούσης για το Χαροκόπι έχασαν ευκαιρίες. Στο 73΄ φάση διαρκείας με πρωταγωνιστή τον Κοντογιάννη για το Χαροκόπι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 75΄ ο Παζαρτζής έβγαλε κάθετη πάσα στον Γεωργοπουλο κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 77΄ ο Τσιλίκης ανατρέπεται εντός περιοχής, το πέναλτι εκτελεί ο Κωστάκης διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.


Λογγάδες: Περιστέρης, Κοτούπας, Πατσαβούρας, Γκόλιας, Πολύζος, Τσίλης, Δραγάτης (90΄ Παπαδιάς), Μπενέκος (67΄ Ταταράκης), Παζαρτζής, Κολιούσης (82΄ Κοκκινόπουλος), Γεωργόπουλος

Χαροκόπι: Θουλιώτης, Κώστας (70΄ Κωστάκης), Αντωνίου Θ., Κόκκινός, Τσιλίκης, Πολύζος, Χριστοφορίδης, Τάτσης, Κοντογιάννης, Νούσης, Αντωνίου Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου