Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

"Λευκή" ισοπαλία για Πηγές Λούρου και Κάστρο!!!




Στο γήπεδο Μουσιωτίτσας οι Πηγές Λούρου υποδέχτηκαν την ομάδα του Κάστρου και το ματς έληξε με «λευκή» ισοπαλία!

Οι γηπεδούχοι που τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 6 βαθμών (3 της νίκης και -3), λόγω ένστασης της Κοσμηράς, πήραν έναν βαθμό και έφτασαν στους 17, στη μάχη που δίνουν να μην μπλέξουν σε σενάρια παραμονής. Το Κάστρο είναι στην 8η θέση και έχει 26 πόντους.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αφού στο πρώτο ημίχρονο ένα φάουλ του Κούκα απέκρουσε ο Καραμπίνας και μια κεφαλιά του Μπονόβα, για τους γηπεδούχους, πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη οι Τραγουδάρας και Τάτσης έχασαν ευκαιρίες για το Κάστρο, ενώ στο 57΄ ο Καραντζάς με ωραίο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 88΄ ο Παππάς πιάνει δυνατό σουτ, αποκρούει ο Σκανδάλης, στην επαναφορά ο Παπανικολάου δεν μπορεί να κερδίζει από κοντά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ: Καραμπίνας, Ζαράβαλης, Σκλιβανίτης (53' Αλεξίου Ν.), Δόσης, Μπονόβας, Αλεξίου Ε., Παπανικολάου, Μαντέλης, Παπαϊωάννου, Παππάς, Κωνσταντάκης.

ΚΑΣΤΡΟ: Σκανδάλης, Κούκα, Μπαρμπαλιάς, Καλές, Τάτσης, Δρόσος, Ρράπα (70' Στρακόσιας), Τζώρτζης, Τραγουδάρας (90' Τσίπης), Καράντζας, Θεοδωρόπουλος (81' Πετράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου