Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τέσσερα γκολ, δοκάρια, αλλά κανείς νικητής στο Δόξα Αναργύρων – Περίβλεπτος!!!




Στο γήπεδο Ροδοτοπίου η Δόξα Αναργύρων σαν τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε την ομάδα της Περιβλέπτου και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Ένα αποτέλεσμα που εν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες, μιας αμφότερες παλεύουν για την παραμονή στην Β΄ Ερασιτεχνική. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πλέον τους 14 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι τους 15 (έχουν και – 3 από τιμωρία), ενώ διατηρούν ένα αήττητο σερί 3 αγώνων, με 2 νίκες και μια ισοπαλία.

Το ματς θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες ή να έρθει ισόπαλο όπως και έγινε. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στ ο2ο λεπτό. Οι Ανάργυροι αντεπιτέθηκαν και είχαν δυο δοκάρια, ένα από κόρνερ κι ένα από αμυντικό της Περιβλέπτου, ενώ έχασαν κι άλλη μια καλή ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν να βγουν κυρίως στην κόντρα. Στο 29΄ ήρθε η ισοφάριση κι από εκεί κι μετά ο ρυθμός έπεσε, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες φάσεις.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ρυθμός επανήλθε σε γρήγορο τέμπο και οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να ανατρέπουν το σκορ στο 59΄. Η Περίβλεπτος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76΄, ενώ δυο λεπτά αργότερα παραλίγο να κάνει αυτή την ανατροπή, αφού ο Τσαντής είχε δοκάρι. Όπως είπαμε το «τρίποντο» θα μπορούσε να το πάρει οποιαδήποτε ομάδα και οι Ανάργυροι έχασαν καλή ευκαιρία στο 86΄ με τον Παπαδόπουλο.




Οι καλύτερες φάσεις του ματς :


Στο 2΄ ο Παππάς πιέζει και κλέβει τη μπάλα από την άμυνα των Αναργύρων, πασάρει στον Τσαντή κι αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή νικάει τον Φασούλα για το 0-1.

Στο 5΄ σέντρα  του Τσάνη από δεξιά, ο Καταγής στην προσπάθεια του να διώξει στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του και κόρνερ.

Στο 6΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσάνη, στην πάνω μεριά του οριζόντιο δοκαριού η μπάλα και άουτ.

Στο 10΄ αντεπίθεση για τους Ανάργυρους, ασίστ του Γεωργαλή στον Μάντη, σουτ του δεύτερου από κοντά, με τα πόδια διώχνει σε κόρνερ ο Θρασκιάς.

Στο 17΄ ο Παππάς σε φάση τετ-α-τετ, αποκρούει ο Φασούλας, στην επαναφορά ο Τσαντής σουτάρει άουτ.

Στο 29΄ φάση αντεπίθεσης για τους Ανάργυρους, ο Παπαδόπουλος σε τετ-α-τετ πλασάρει τον Θρασκιά για το 1-1.

Ημίχρονο


Στο 57΄ του Τσάνη από το ύψος της περιοχή, λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 59΄ κάθετη πάσα του Τζώρτζη, ο Γεωργαλής απέναντι από τον Θρασκιά, πλασάρει εύστοχα για το 2-1.

Στο 61΄ ο Πασχάλης βλέπει εκτός εστίας τον Φασούλα και σουτάρει σχεδόν από το κέντρο, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 76΄ ο Βλάχος εκτελεί πλάγιο από αριστερά, κεφαλιά – πάσα του Σταμάτη προς τα πίσω, σουτ του Τσώλη, στην πορεία της μπάλας ο Τσαντής με τακουνάκι στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το 2-2.

Στο 78΄ σέντρα του Πασχάλη από δεξιά, προβολή του Τσαντή το δεύτερο δοκάρι, στο κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 80΄ σέντρα σουτ του Τσαντή από δεξιά, λίγο άουτ.

Στο 86΄ ατομική ενέργεια και πάσα του Μάντη προς τα δεξιά εντός περιοχής στον Παπαδόπουλο, σουτ του δεύτερου αποκρούει Θρασκιάς.


ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Φασούλας, Τζώρτζης, Μπόττης (Ρέσσος 87΄), Χήτας (Νικόπουλος 85΄), Κίτσιος, Τούσης, Παπαδόπουλος, Σίνδρος, Γεωργαλής, Τσάνης, Μάντης

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Θρασκιάς, Βλάχος, Πιρπιλίδης, Καταγής, Σταμάτης, Γαβρίλας, Τσώλης, Πασχάλης, Τσαντής, Παππάς, Τσουβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου