Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη "χρυσάφι" για το Νησί, 2-1 την Α.Ε.Μ.!!!




Στο γήπεδο Νήσου ο τοπικός Αετός υποδέχτηκε την Α.Ε. Μικρασιατών και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι δυο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αφού είναι αντιμέτωπες και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ θα υπάρξει και τρίτο ματς σε 10 μέρες ο επαναληπτικός για το Κύπελλο. Στο σημερινό ματς, πάντως, οι Νησιώτες πήραν μια πολύ σημαντική νίκη, που τους ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς έφτασαν τους 13 βαθμούς. Προσπέρασα το Κουτσελιό και έφτασαν στον ένα πόντο τη Ζωοδόχο. Η Α.Ε.Μ. δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και έφυγε χωρίς βαθμό από το γήπεδο μετά από 12 ματς αήττητη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και είχαν καλές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, κυρίως με τον Καλλούλι, που πίεζε ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Η Α.Ε.Μ. στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασε καλή απόδοση, αλλά κατάφερε να προηγηθεί σε μια φάση στο 28΄, όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως υπήρχε χτυπημένος παίκτης στο κεφάλι και εν διακόπηκε το ματς. Ο Αετός δεν πτοήθηκε και πήρε πάλι τα ηνία επιθετικά, ισοφαρίζοντας αρχικά με πέναλτι και μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ολική ανατροπή, με «δράστη» τον Καλλούλι.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε, με την Α.Ε.Μ. να είναι αυτή που πίεζε και πάταγε καλύτερα στο γήπεδο και το Νησί να ψάχνει για κάτι καλό στις αντεπιθέσεις. Οι ευκαιρίες άνηκαν αποκλειστικά στην Α.Ε.Μ. αλλά αστοχούσαν οι Παπαγιάννης, Σιουκουλάνη και Μπαλαντάνης Κ. Στις καθυστερήσεις του ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία, πέραν του γκολ, για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Παπαγιάννης αστόχησε και πάλι.



Οι καλύτερες φάσεις του ματς :


Στο 3΄ αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Α.Ε.Μ., καλό σουτ του Καλλούλι, πέφτει στην αριστερή του γωνία και αποκρούει ο Νάκος.

Στο 13΄ ο Μπαλαντάνης Κ. έχει τη μπάλα, τον πιέζει ο Καλλούλι, πριν προλάβει να την κλέψει, ο Νάκος τη διώχνει μακριά.

Στο 28΄ατομική ενέργεια του Παπαγιάννη από δεξιά, ασίστ στον Ναυρόζογλου Γ., που με προβολή κάνει το 0-1.

Στο 32΄ φάουλ του Γρίβα από δεξιά, χέρι του Ναυρόζογλου Γ. μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι.

Στο 33΄ το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μπίλης για το 1-1.

Στο 36΄ ωραίο σουτ του Καλλούλι εκτός περιοχής, στην αριστερή γωνία της εστίας και 2-1.

Ημίχρονο

Στο 51΄ ασίστ του Ναυρόζογλου Γ. στον Παπαγιάννη, αυτός μόνος του μπροστά στην εστία σουτάρει ψηλά άουτ.

Στο 54΄ φάουλ του Ναβρούζογλου, διώχνει προσωρινά η άμυνα του Αετού, σουτ του Μπαλαντάνη Κ. εντός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 73΄ κόρνερ του Ναυρόζογλου Ι., πλασέ του Σιουκουλάνη από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 77΄ δυνατό σουτ του Σιουκουλάνη εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς και περνάει για λίγο κόρνερ.

Στο 95΄ σέντρα του Ναυρόζογλου Ι. από δεξιά, σουτ του Παπαγιάννη από κοντά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.




ΝΗΣΙ: Τσαμητρόπουλος, Κουβάτης, Κονδύλης, Κοτσίνας, Χήκας, Μάτσιας (60’ Πρέντζας), Γρίβας, Στογιάννης, Γκόντζος, Μπίλης, Καλλούλι (81’ Πολύζος).

ΑΕΜ: Νάκος, Λάγκας, Μπαλαντάνης (70’ Δάσκαλος), Ναυρόζογλου Αν. (58’ Ναυρόζογλου Ι.),  Δρόσος, Ανανιάδης, Ναυρόζογλου Γ., Μπαλαντάνης, Παπαγιάννης, Ναβρούζογλου (73’ Τσιέπας), Τότσικας (60’ Σιουκουλάνη).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου