Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Επική ανατροπή για το Νεοχωρόπουλο με ρεσιτάλ Κίτσιου, 4-2 την Πεντέλη!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο το Νεοχωρόπουλο υποδέχτηκε την ομάδα της Πεντέλης και επικράτησε με σκορ 4-2!

Το ματς ήταν ντέρμπι κορυφής, αφού πριν την αναμέτρηση τις δυο ομάδες χώριζαν 3 βαθμοί. Πλέον το Νεοχωρόπουλο αποσπάστηκε 6 βαθμούς, μόνο του στην κορυφή, ενώ οι «αρκούδες» παρέμειναν δεύτερες. Το παιχνίδι ήταν και μια άτυπη ρεβάνς από τον 1ο γύρο, όπου το Νεοχωρόπουλο έκανε τη μοναδική του ήττα, ενώ σήμερα έσπασε και το αήττητο της Πεντέλης από τους «γαλάζιους».

Το ματς είχε δύναμη και πάθος, αλλά και σασπένς στο φινάλε, αφού το Νεοχωρόπουλο πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κίτσιο. Στο πρώτο λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρχαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες, εκτός ένα σουτ του Κίτσιου και μια κεφαλιά του πέρασαν λίγο άουτ. Όπως και από την Πεντέλη κάποια σουτ του Λαμπρίδη. Στο 33΄ εκτελείται  κόρνερ για την Πεντέλη με τον Λαμπρίδης, κεφαλιά του Γούση και η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ντέτσικα εντός περιοχής. Πέναλτι, που εκτελεί εύστοχα ο Γούσης για το 0-1. Από εκεί και μετά το Νεοχωροπουλο πίεσε ασφυκτικά μέχρι την ανάπαυλα. Στο 36΄ κάθετη του Τέγου, ο Κίτσιος σε φάση τετ-α-τετ με τον Γκούβα, πλασάρει άουτ. Στο 42΄ κόρνερ του Τέγου, κεφαλιά του Ντέτσικά, σώζει πάνω στη γραμμή ο Γούσης. Στο 45΄ ασίστ του Κίτσου από αριστερά, ο Κιτσάκης στο δεύτερο δοκάρι πλασάρει, κάθετο δοκάρι και έξω η μπάλα.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, σχεδόν από τα αποδυτήρια. Στο 48΄ φάουλ του Γούση από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι πλασέ στη κίνηση ο Δήμος για το 0-2. Το Νεοχωρόπουλο συνέχιζε πίεζε και στο 51΄ο Γιαννάκης κάνει σκαφτή πάσα, τετ-α-τετ με τον Γκούβα ο Κίτσιος, η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 75΄ο Κίτσιος ελίσσεται μέσα στην περιοχή, ο Γκούβας τον ανατρέπει και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Κίτσιος για το 1-2. Στο 81΄ ο Βέλλιος ανατρέπει εντός περιοχής τον Κίτσιο, δεύτερο πέναλτι για το Νεοχωρόπουλο, πάλι εκτελεστής ο Κίτσιος για το 2-2. Στο 85΄ ασυνεννοησία στην άμυνα της Πεντέλης, σουτ του Κίτσου εντός περιοχής, η μπάλα βρίσκει και σε κεφάλι αμυνόμενου, εκτός θέσης ο Γκούβας, η μπάλα περνάει από πάνω του για το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 90΄ σέντρα του Νικολάου, δεν μπορεί να μπλοκάρει ο Γκούβας, προβολή του Σπύρου από κοντά, αποκρούει ο Γκούβας, στην επαναφορά ο Κίτσιος πλασάρει για το τελικό 4-2.


ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ: Γκάτζιος, Χάιδος Ε., Νικολάου, Ντέτσικας, Χάιδος Α., Μάτσιας, Κιτσάκης (73' Γκίκας), Γαράφας, Κίτσιος, Γιαννάκης (86' Σπύρος), Τέγος (63' Λόλας).

ΠΕΝΤΕΛΗ: Γκούβας, Βέλλιος (83' Ρωμανός), Λώλης, Χοντάι, Γούσης Ι., Ντέτσικας, Λαμπρίδης, Δήμος (86' Τάτσης), Κωστούλας, Νιτσοτόλης (37' Τσέλος), Γούσης Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου