Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Στη μοναξιά της κορυφής η Αγία Μαρίνα, 2-1 την Κρύα!!!




Στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη γειτονική Κρύα, στο ντέρμπι του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, επικρατώντας με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη, με ανατροπή, παραμένοντας στην κορυφή με 50 βαθμούς, ενώ ανοίγουν την ψαλίδα από τους διώκτες τους. Η Κρύα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, παρότι προηγήθηκε, και να εκμεταλλευτεί το χτεσινό στραβοπάτημα του Σταυρακίου.

Όπως είπαμε οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Τζώρτζη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λεοντίου. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και ο Λαγκαβάνης που εκτελεί το κόρνερ, στέλνει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι που είναι ο Οικονόμου, αυτός ασίστ στον Παππά, ο οποίος με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Λίγο μετά την ισοφάριση ο Οικονόμου σε φάση τετ-α-τετ, στέλνει τη μπάλα άουτ, αφού αυτή έχει γλύψει λίγο το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στην επανάληψη ο Οικονόμου χάνει κι άλλο τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Την λύση δίνει τελικά ο Ιωαννίδης με πλασέ, έπειτα από ωραία ασίστ του Οικονόμου. Ο Μάντζαρης προσπάθησε να ισοφαρίσει για την Κρύα, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου