Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Όλα στην επανάληψη στη Λιμνοπούλα, Βοτανικός - Κοσμηρά : 2-2!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας ο Ολυμπιακός Βοτανικού υποδέχτηκε την ομάδα της Κοσμηράς, στο ντέρμπι του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, με το τελικό σκορ να είναι το ισόπαλο 2-2!

Οι «πράσινοι» πήραν τον βαθμό και είναι μόνοι πρώτοι με 50 βαθμούς, 7 πιο πάνω από το 2ο Δροσοχώρι και 8 από τον 3ο πλέον Βοτανικό. Το ματς στιγματίστηκε και από τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Νιτσιάκου, σε σύγκρουση που είχε με τον Παλιάγκα , σε εναέρια μονομαχία. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Στα πρώτα λεπτά δεν είχε πολλές φάσεις, ένα σουτ του Κολοβού για τους ερυθρόλευκους κι ένα του Γεωργίου για την Κοσμηρά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Στη συνέχεια ένα καλό σουτ του Τσιούρη από πλάγια, άουτ η μπάλα. Στο 38΄ ωραίο ψαλιδάκι του Ζάραγκα εντός περιοχής, αποκρούει σωτήρια ο Ζότα.

Στο 47΄, με το καλημέρα του 2ου ημιχρόνου, ο Γκόγκας σε φάση τετ-α-τετ είναι  εύστοχος και κάνει το 0-1. Στο 49΄ ο Βοτανικός απάντησε, ασίστ του Τσόκρη, πλασέ του Κολοβού και 1-1. Στο 57΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Παππά, περίεργη τροχιά της μπάλας λόγω του αέρα, δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-1. Στο 62΄ κόρνερ για την Κοσμηρά, πολύ ωραία κεφαλιά του Τζούμα, στην απέναντι γωνία της εστίας του Ζότα η μπάλα για το 2-2. Στο 64΄ διαγώνιο σουτ του Ζαράγκα, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 93΄ πολύ δυνατό σουτ του Νούσια από μακριά, αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας Ζότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου