Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη "οξυγόνο" για το Κουτσελιό, 2-1 τα Πράμαντα, που "βουλιάζουν"!!!




Στο γήπεδο Κουτσελιού η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την αντίστοιχη των Πραμάντων ,στο ντέρμπι των ουραγών, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-1!

Αυτή η νίκη δίνει ελπίδες στους γηπεδούχους, που έφτασαν τους 14 βαθμούς και έπιασαν στην βαθμολογία τη Ζωοδόχο. Αντιθέτως είναι καταδικαστική για την Πράμαντα, αφού με μόλις 8 πόντους, είναι πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο 6΄ πρώτη καλή φάση για την Πράμαντα με τον Μασούρα, ενώ στο 18΄ σουτ του Αναγνωστόπουλου, απέκρουσε ο Μίσσας και έβγαλε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιωτίτσας, ο Αναγνωστόπουλος έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 39΄ πολύ ωραίο σουτ του Λιόντου και η μπάλα στα δίχτυα του Μπαλαούρα για το 1-1.

Στο 47΄ σουτ του Λιόντου αποκρούει ο Μπαλαούρας. Στο 63΄ καλή ευκαιρία του Αγγέλη από κοντά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 71΄ ο Μέγας ανατρέπει τον Δάσκαλο εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Γιωτίτσας για το 2-1. Στο 78΄ φάουλ του Λιόντου, βγάζει σε κόρνερ ο Μπαλαούρας. Στο 90΄ δυνατό σουτ του Ορφανού, ο Μπαλαούρας διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ και κρατάει έτσι τη νίκη για την ομάδα του.


Κουτσελιό: Μπαλαούρας, Δάσκαλος, Κακαράντζας Α.,  Κακαράντζας Μ.,  Μητρογιαννης, Αναγνωστόπουλος, Ντούτσης (90΄ Θανάσης), Κρανάς, Γκανάρας (50΄ Αγγέλης), Αλεξίου (38΄ Ανδρέου), Γιωτίτσας

Πράμαντα: Μίσσας, Χίτζος (65΄ Χήρας), Μπούτζας (46΄ Μέγας), Ντόβας, Μαραγκός, Ζάννης, Δόσης, Τσάντας (32΄ Λιόντος), Ορφανός, Μασούρας, Λιανός (69΄ Μπάφας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου