Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

"Φουλ" για πρωτάθλημα η Ανατολή, 4-0 την Ελεούσα!!!





Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τη Θύελλα Ελεούσας, στο ντέρμπι κορυφής της Α΄ Ερασιτεχνικής, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 4-0!

Οι «Πόντιοι» με αυτό το «τρίποντο» έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού αποσπάστηκαν πέντε βαθμούς από τη 2η Ελεούσα και έξι από τον 3ο Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, που χτες ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο γήπεδο Κόνιτσας με την τοπική Πίνδο.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με καλό ρυθμό κι από τις δυο ομάδες, αλλά τις καλύτερες ευκαιρίες και τα γκολ να τα έχουν οι «Πόντιοι». Στο 36΄ και στο 40΄, μέσα σε τέσσερα λεπτά, έβαλαν γκολ σε κομβικό σημείο του 1ου ημιχρόνου και πήγαν με ανεβασμένη ψυχολογία τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Ελεούσα μπήκε με εμφανή διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, αλλά σε δυο περιπτώσεις που είχε καλές ευκαιρίες, βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα Διαμάντη. Η Ανατολή κατάφερε να πετύχει δυο ακόμη τέρματα στο 75΄ και στο 84΄ με σουτ από το ίδιο σχεδόν σημείο και να μετατρέψει σε θρίαμβο τη νίκη στο ντέρμπι.
                           


Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 2΄ κόρνερ του Χριστακόπουλου, άστοχη έξοδος του Γεωλδάση Γ., σουτ του ΚΛιτσινάρη από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 17΄ εκτέλεση φάουλ του Πέτσιου, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικούς της Ανατολής και περνάει ελάχιστα κόρνερ.

Στο 18΄ αντεπίθεση για την Ανατολή, ασίστ του Χριστακόπουλου από αριστερά, τετ-α-τετ ο Θανάσης με τον Γεωλδάση Γ., με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Ελεούσας μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 36΄ ο Θανάσης σεντράρει από αριστερά, κεφαλιά του Φωλίνα μέσα από την περιοχή και η μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Γεωλδάση Γ. για το 1-0.

Στο 40΄ εκτελείται κόρνερ για την Ανατολή, γυριστό σουτ του Σκανδάλη, αποκρούει ασθενώς ο Γεωλδάσης Γ., η μπάλα, παραμένει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, κεφαλιά – πάσα του Φωλίνα και ο Χριστκόπουλος από κοντά κάνει το 2-0.

Ημίχρονο

Στο 50΄ σέντρα σουτ του Εμβραίζογλου από δεξιά, βγάζει σε κόρνερ ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 56΄ ωραία πάσα του Μιχαήλ στον Πεπόνη, αυτός τετ-α-τετ με τον Διαμάντη, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ της Ανατολής.

Στο 63΄ αντεπίθεση για την Ελεούσα, διαγώνιο σουτ του Μιχαήλ, εκτός περιοχής και δεξιά, αποκρούει ο Διαμάντης.

Στο 75΄ φοβερό διαγώνιο σουτ του Φίλιου από αριστερά, στο δίχτυα της αντίπαλης εστίας για το 3-0.

Στο 80΄ κόρνερ του Φίλιου, κεφαλιά του Χριστακόπουλου, η μπάλα βρίσκει και σε αμυντικό της Ελεούσας πριν χτυπήσει το δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Γεωλδάσης Γ..

Στο 84΄ διαγώνιο σουτ του Φωλίνα από αριστερά, στο δεξί κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα, για το τελικό 4-0.


ΑΝΑΤΟΛΗ : Διαμάντης, Δήμος (Γκούμας 87΄), Φίλιος, Μπίζιος (Δημακόπουλος 78΄), Τζίμας, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Εμβραίζογλου (Νεφρός 87΄), Θανάσης, Χριστακόπουλος (Κολιός 83΄), Φωλίνας

ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Πέτσιος, Πότσης Γ., Οικονόμου, Γεωλδάσης Π. (Γιώτης 81΄), Τζουρμανάς, Πεπόνης (Σοκορέλης 68΄), Μιχαήλ (Τζιάλλας 65΄), Βελτσίστας, Πότσης Θ., Καλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου