Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

"Πράσινο" το ντέρμπι της 3ης θέσης, Ατρόμητος – Δαβάκης : 2-1!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Ατρόμητος υποδέχτηκε σε βραδινό ματς τον Δαβάκη Ασφάκας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 31 βαθμούς και βρίσκονται στην η θέση του Α Ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής, 3 πόντους πάνω από τη Ζίτσα και 4 από τον Δαβάκη, που έμεινε στους 27. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, λόγω τραυματισμών.

Το ματς στα πρώτα λεπτά δεν είχε τίποτα το ουσιαστικό, παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Στο 20΄ η πρώτη καλή στιγμή για το Δαβάκη, από ένα φάουλ του Αρβανίτη, μπλοκάρει ε δεύτερη προσπάθεια ο Ιασωνίδης. Από το μισάωρο και μετά όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν αρκετά ην απόδοση τους και έχασαν καλές ευκαιρίες. Στο 36΄ μονοκόμματο σουτ του Παλατζίδη  εντός περιοχής, βγάζει σε κόρνερ ο Μαρκούλας. Στο 37΄ σέντρα του Τσούλλα από αριστερά, κεφαλιά Μπίλλιου, σώζει αμυντικός του Δαβάκη προ της εστίας. Στο 42΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Παλατζίδη, αποκρούει ο Μαρκούλας. Στο 45΄ έρχεται το γκολ, όταν ο Τάτσης εκτελεί φάουλ, η μπάλα φτάνει τον Παλατζίδη, αυτός σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και σε αμυντικούς των φιλοξενούμενων και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε και πάλι δυνατά, στο 50΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτση, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, αντεπίθεση για τους γηπεδούχος και ο Τοντσέφ σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Μαρκούλα για το 2-0. Στο 67΄ κάθετη του Γεωλδάση στον Κοσμά, αυτός τετ-α-τετ με τον Μαρκούλα, δίνεται έμμεσο γιατί η μπάλα βρήκε σε δεύτερο χρόνο στο χέρι του Μαρκούλα, που είχε βγει εκτός μεγάλης περιοχής. Στο 69΄ έρχεται η μείωση για τον Δαβάκη, φάουλ του Ντάσκαρη από αριστερά, «τσιμπάει» τη μπάλα ο Τσώλης και μειώνει σε 2-1. Στο 74΄ μεγάλη ευκαιρία για το Δαβάκη να ισοφαρίσει, φάουλ του Καλτσούνη, διώχνει σε πρώτο χρόνο η άμυνα του Ατρομήτου, σουτ του Φίνου από το ύψος της περιοχής, πολύ καλή επέμβαση του Ιασωνίδη, που βγάζει σε κόρνερ. Στο 83΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάτση, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα και εν συνεχεία διώχνει η άμυνα του Δαβάκη. Στο 85΄ σουτ του Μαμακή εκτός περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ιασωνίδης, Μπίλλιος (Γκίζας 75΄), Τσούλλα, Παπαδημητρίου, Κόκκαλης, Γεωλδάσης (Καραδήμας 90΄), Κοσμάς, Παλατζίδης, Καπελιάρης, Τάτσης, Τοντσέφ

ΔΑΒΑΚΗΣ : Μαρκούλας, Φούκας, Μηλιάκης (Μαλισσόβας 57΄), Ντούμας (Μαμακής 32΄), Νάσης, Ντάσκαρης, Μεντή (Τσώλης 61΄), Καλτσούνης, Μωραίτης, Αραβανίτης, Φίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου